Αρχειο

O Stephen King και ο γιος του φτιάχνουν κόμικ

Ξεφύλλισε το “Road Rage” στις 15 Φεβρουαρίου

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19132-47820.jpg

Αρχικά, κυκλοφόρησε το 2009 ως audiobook και σε λίγες μέρες θα μπορείς να θαυμάσεις τα μελάνια, την ιστορία και την ατμόσφαιρά του με τον παραδοσιακό τρόπο. Χάρτινα.

Το “Road Rage”, συνδυάζοντας τις διηγήσεις των “Duel” του Richard Matheson, σεναριογράφου αρκετών επεισοδίων του “Twilight Zone” και “Throttle”, της νουβέλας που συνυπέγραψε ο King με τον γιο του, θα βρίσκεται στις προθήκες των σεβάσμιων comic shops από την IDW.

 

 image

Η μηχανόβια σέχτα Tribe, ένας μυστηριώδης φορτηγατζής που θα δοκιμάσει να της επιτεθεί και τα περιπετειώδη αντίμετρα που θα λάβει για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της, αποκτούν σχέδια και καρέ μέσα από μια υποβλητική σκιαγράφηση των ηρώων, του δρόμου, του κώδικα που διέπει τον τρόπο ζωής της αέναης περιπλάνησης.

Εξέχουσες φιγούρες του “Road Rage”, ο ηγέτης της Tribe, Vince, και ο γιος του, Race, καθώς και ο τροχοφόρος ακόλουθός τους, Lemmy, βετεράνος του Βιετνάμ και, σωστά μαντέψατε, φτυστός στον frontman των Motörhead.

image

Δια χειρός Nelson Daniel (The Cape) και Chris Ryall (Zombie Vs Zombie) και με την ευφάνταστη αφήγηση των Stephen King και Joe Hill, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του 39χρονου γιου του που έχει κερδίσει στο παρελθόν και ένα βραβείο Eisner, το “Road Rage” εκτός από «οικογενειακή υπόθεση» είναι και μια εικαστική συνάθροιση αγαπημένων συνεργατών.

image

Κυκλοφορώντας σε έντυπη και ψηφιακή μορφή στις 15 Φεβρουαρίου, θα το βρεις με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα φιλοτεχνημένα από σχεδιαστές του βεληνεκούς των Phil Noto και Tony Harris, καθώς και με ένα tattoo σχέδιο που θα συνοδεύει το λανσάρισμά του. Θέλεις μια πρώτη ιδέα με σχέδια από τις πρώτες 11 σελίδες του; Εδώ σε περιμένει ένα ενδεικτικό pdf. Αν δεν φτάσεις όμως στην τελευταία σελίδα, θα μείνεις αγκαζέ με τις εικασίες.

www.idwpublishing.com

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ