Αρχειο

City Beat

Η ατζέντα των Φώτων

Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλα, παιδιά έμεινε ακόμα ένα τριήμερο. Βαστάτε γερά…

ΠΕΜΠΤΗ 5/1

  • 'The Beauty and The Beast' @ Throubi. O Μανώλης Κιλισμανής κάνει σπάνια επανεμφάνιση στα αθηναϊκά ντεκ, συναντώντας την - δήμαρχο της Πλατείας Αγίας Ειρήνης – Αναστασία Καμβύση. Το μότο είναι «Καμβύση/Κιλισμάνής Ενωμένοι» (free)
  • ‘Blinded by the lights’ @ Use Bar. Ο σεβάσμιος διάκονος του indie Ηλίας Πυκνάδας (mixtape.gr) προετοιμάζει για τον αγιασμό με παλιά, καινούρια και κάποια ενδιάμεσα. Την προηγούμενη φορά παρευρέθη όλο το βαθύ τουίτερ (free)
  • Nalyssa Green live @ ΤΩΡΑ! K44. Το όμορφο κορίτσι με το θέρεμιν ανεβαίνει στην σκηνή με μεγάλη μπάντα και παρουσιάζει νέο υλικό (free)
  • What A Way!...To Start A New Year’ @ Cantina Social. «Εάν η Πρωτοχρονιά σας χαρακτηρίστηκε (στα λόγια της Σαμάνθα Τζόουνς) από τις λέξεις "classy, respectful", τότε ΜΗΝ έρθετε στην Καντίνα αυτή την Πέμπτη (5 του μήνα/παραμονή αργίας). Η Άννα Φον και ο Spyros Rennt εγκαινιάζουν τον δεύτερο χρόνο των πάρτυ τους και ένα νέο έτος - οι σεμνοί εορτασμοί ΔΕΝ είναι του στυλ τους». Από το, ας πούμε, δελτίο τύπου…(free)
  • Half Hawaii @ 6 d.o.g.s. Είναι το dj σχήμα των Sammy Dee και Bruno Pronsato, αμφότεροι respected μέλη της dance κοινότητας – έπαιξαν μάλιστα στα δύο τελευταία ‘ενTechno’. Tech-house μέχρι αργά, για τα παιδιά που δεν τους πιάνει ύπνος… (€8)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1

  • ‘ΝO! Πικάπ Ένα’ @ Bios. Οι NO! συνεχίζουν το κόλπο τους στο «μπαρ πάνω από το Bios». Ένα πικάπ, μια πλευρά από την αρχή ως το τέλος χωρίς διακοπές, πιστοί στην κληρονομιά του David Mancuso και του NYκεζικου Loft (free)
  • 'Mammy Hot, Daddy Cool' @ Borderline. Anna Mystic και Blend Mishkin μεταφέρουν στα Εξάρχεια το dub meets reggae meets breaks meets funk meets hip hop επιτυχημένο πρότζεκτ τους (free)
  • Mike Huckaby @ 6 d.o.g.s. Κάπου μεταξύ techno και house, με το παράσημο της Detroit καταγωγής και του εξαιρετικού ονόματος που έχει φτιάξει τελευταία για τα deep remixes του. Διάβασε τι μας είπε, ανοίγει ο V. Sexion (€8)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1

  • 'Teardrops' @ Tribeca. Τα κορίτσια των Teardrops διαλέγουν μουσικές στην Tribeca από τις 17.00 μέχρι τις 22.00. Κι ένα καλό resolution για τη νύχτα του 2012 είναι να καθιερώσουμε τα απογευματινά πάρτυ. Κοιμάσαι και καλύτερα… (free)
  • Word Of Mouth, Σανάδες: special guest Φοίβος Δεληβοριάς @ PassPort (φωτό). Μην χάσετε τη σύμπραξη αυτή στον πειραιώτικο πολυχώρο. Οι beatboxers WoM δίνουν καιρό τώρα συναυλίες με τις τέσσερις γυναικείες φωνές των Σανάδων. Εντελώς τελείως a capella. Χωρίς κανένα ήχο μουσικού οργάνου παρ’ εκτός αυτών που παράγουν με τα στόματά τους οι 2 φοβεροί αυτοί τύποι. Κάπου εκεί θα κολλήσει και η φωνή του Φοίβου (€12, €18 με κράτηση σε τραπέζι)
  • Conforce live & Lee Burton @ 6 do.g.s. O πρώτος είναι techno ολλανδικής καταγωγής με γαλόνια σε Clone και Rush Hour και ο δεύτερος δικό μας άξιο παιδί με δεύτερο άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Klik στις 6/2 (free).