Αρχειο

Rockin’ Xmas bazaar στο Gagarin 205

Δεν πρέπει να το χάσεις γιατί…

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18719-46895.jpg

Η Χρύσα Οικονομοπούλου, ίσως η πιο hip μαμά της πόλης, και σαφώς η σκληρότερα εργαζόμενη υπεύθυνη επικοινωνίας που υπάρχει στον κόσμο μας προτείνει 10 λόγους για τους οποίους οφείλουμε να περάσουμε την Κυριακή από τη Λιοσίων 205 στο ‘Rockin’ Xmas Bazaar’ του Gagarin 205…

«Δεν πρέπει να το χάσεις, γιατί…

1. Είσαι αρρωστάκι, από αυτούς που μεταξύ ακρόασης βινυλίου και πρώτου ραντεβού επιλέγουν βινύλιο – τι λέω, ακόμα και μεταξύ σπανίου βινυλίου και Ελ Κλάσικο επιλέγουν βινύλιο. Ε, το bazaar είναι για το σπάνιο βινύλιο ό,τι το Μοναστηράκι για το σουβλάκι.

2. Είσαι φετιχιστής με το ροκενρόλ – τρελαίνεσαι για αναμνηστικά, αφίσες, παλιά περιοδικά, σπάνιες φωτογραφίες, εισιτήρια από μυθικά live, κλασικά t-shirts. Όλα αυτά και άλλα τόσα θα τα βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές.

3. Είσαι geek. Μινιατούρες, κόμικς, dvd, μικροπράγματα που κάνουν τα κοκκάλινα γυαλιά σου να θολώνουν, θα είναι ηδονικά ξαπλωμένα σε ειδικούς πάγκους.

4. Σου αρέσει το bar hopping αλλά βαριέσαι κάπως το περπάτημα – το Gagarin μάζεψε όλους τους djs που ακούς στο κέντρο, σε μια μέρα. Μιχαλόπουλος, Βαλλάτος, Καραμπεάζης, Μίχος, Φυντανίδης, Laternative και άλλοι θα παλέψουν back to back για να σε διασκεδάσουν.

5. Είσαι φιλότεχνος: Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά θα υπάρχει προς πώληση σε περιορισμένα αντίτυπα αφίσα που είναι μόνιμο έκθεμα στο Μουσείο Moντερνα Τεχνης της Νέας Υόρκης ως υποδειγμα design.

6. Είσαι κορίτσι και, όπως όλα τα κορίτσια, σε γοητεύει το vintage. Πάγκοι με ρούχα και κοσμήματα σε περιμένουν για να κάνεις τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου χωρίς να περιμένεις το 2013 για να ξεχρεώσεις.

7. Είσαι διαβαστερός. Βιβλία, λευκώματα , ακόμα και συγγραφείς που θα υπογράφουν το πόνημά τους θα είναι εκεί για να συνδιαλλαγούν μαζί σου περί λογοτεχνίας. Ποιότης.

8. Είναι γιορτές, και εκείνες τις μέρες του χρόνου νιώθεις κοινωνικός. Εν τοιαύτη περιπτώσει, κλήρωσες: όλη η Αθήνα θα περάσει από εδώ για να τραταριστεί αφεψήματα, ποτά και πιροσκί από τη μαμά Ρωσία.

9. (αυτό σημαίνει αυτομάτως πως, αν γίνει καμιά στραβή με το νέο φλερτ, το Σε Είδα θα μπορεί να βοηθήσει τους πάντες.)

10. Είσαι ένας flaneur, περιδιαβαίνεις την πόλη χωρίς πρόγραμμα. Ε, από τις 12 το πρωί ως τις 12 το βράδυ που θα διαρκέσει το bazaar, βάλε στο πρόγραμμά σου και τον εναλλακτικό προορισμό «Λιοσίων». 205, μην ξεχνιόμαστε».

Υποθέτουμε, ότι πειστήκατε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ, ξεκίνημα στις 12.00 το μεσημέρι με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν για το αν θα ξυπνήσει ο πρώτος DJ της ημέρας Γιώργος Μιχαλόπουλος, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ