Αρχειο

Keep Walking Project #9

Ο Stan Stalnaker, γκουρού των τεχνολογιών, μιλάει στην A.V.  για το Hub Culture

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18711-46873.jpg

Θεωρείται γκουρού των νέων τεχνολογιών στις ΗΠΑ. Ο Stan Stalnaker μιλάει στην ATHENS VOICE για το δίκτυο του Hub Culture και πώς αυτό θα έρθει στην Αθήνα ως project επιχειρηματικότητας με τη βοήθεια του κοινού, στο πλαίσιο του «Keep Walking Project» του Johnnie Walker.

Tο Hub Culture Ξεκίνησε το 2002 από ένα βιβλίο μου για την τότε αναπτυσσόμενη τάση παγκοσμιοποίησης της σκέψης και της ταυτότητας του κόσμου. Μετεξελίχθηκε σ’ ένα κοινωνικό δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας, ώστε τα μέλη του να επιτυγχάνουν περισσότερα μέσα από τη συνεργασία. Σήμερα το Hub Culture καθορίζεται από τρεις πυλώνες: 1. Το παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα Ven. 2. Την Ανταλλαγή Απόψεων – μια υπηρεσία που συνδέει τα μέλη με τις ευκαιρίες και τους ανθρώπους μεγάλης επιρροής. 3.Tα Pavilions – οι φυσικοί χώροι όπου τα μέλη μπορούν να συναντηθούν και να εργαστούν από κοινού. Το Hub Culture είναι ένα δίκτυο που συγκεντρώνει περισσότερους από 25.000 επαγγελματίες, στελέχη και επιχειρηματίες, με κοινό στόχο τη θετική αλλαγή σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Από το «εγώ» στο «εμείς» Η μετάβαση από τη νοοτροπία του «εγώ» στο «εμείς» είναι η κινητήρια δύναμη της γενιάς μας. Όσο περισσότερο συνεργαζόμαστε τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος για όλους. Το βασικότερο εργαλείο προώθησης της συλλογικότητας είναι το δίκτυο των μελών μας. Η συνεχής συναλλαγή για την ανάπτυξη project και ιδεών. Χάρη στα εργαλεία που παρέχει σήμερα το ίντερνετ και η κοινωνική δικτύωση, όλα γίνονται πιο γρήγορα και με χαμηλότερο από ποτέ άλλοτε κόστος.

Keep Walking Project Το στοιχείο της συλλογικής προόδου της εκστρατείας του Johnnie Walker ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία μας. Επενδύουμε στο κάθε μέλος ξεχωριστά και όχι σε μια ομάδα λίγων, για να υλοποιήσουν ιδέες που θα αποφέρουν οφέλη στο κοινωνικό σύνολο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ