Αρχειο

Remap 3- Τελευταία Εβδομάδα

Άδραξε την ευκαιρία

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17108-44533.JPG

Εκθέσεις με άφθονο υλικό, πάρτι, καντάδες από μπαλκόνια… Tο Remap 3 αποχαιρετά το κοινό του (στις 30/10) με άφθονες δράσεις και με ανεβασμένη διάθεση μετά από τα διεθνή αφιερώματα στη διοργάνωση (βλ. στο Artnet Magazine το οποίο υποστηρίζει ότι η φετινή διοργάνωση είναι η πλέον δυναμική μέχρι σήμερα ή το άρθρο των New York Times που στέκεται στο γεγονός ότι η σύγχρονη τέχνη «ανθίζει» στην Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση) Τι παίζει τις επόμενες ημέρες;

· 26/10, 20: 30: Πάρτι λήξης στο BIOS (Πειραιώς 84). Dj sets από τους Palov (Palov & Mishkin) και Blue Lagoon (Kormoranos). Live: Champagne & Reefer.

· 27/10, 20:30: Έκθεση στην Galerie Utopia/ The Forgotten Bar Project που παρουσιάζει το «A Skeleton in the Closet» της Rebecca Lamarche-Vadel παράλληλα με την κεντρική έκθεση Responsolidarity στην οδό Γιατράκου 10. Πρόκειται για μια έρευνα για το ευκολόπιστο μάτι, την κατανάλωση και την προσβασιμότητα των τεχνών, όπως επίσης και για την γοητεία που προκαλούν οι εικόνες. Συμμετέχουν: Aids 3D, Jean-Baptiste Bouvet, James Capper κ.α.

· 29/10, 19:00- Καντάδα από τους Victim of Society στο μπαλκόνι της γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή (Λεωνίδου 9) στο πλαίσιο της έκθεσης «Στο Μπαλκόνι» σε επιμέλεια της Ηλιάνας Φωκιανάκη, ως μέρος του έργου του Θοδωρή Προδρομίδη. Μέσα από το έργο του ‘Invitation to A Serenade’ ο καλλιτέχνης παρουσιάζει μια νέα εκδοχή της καντάδας προσκαλώντας μουσικά γκρουπ με βάση τους την Αθήνα να διαταράξουν την καθημερινή αισθητική ενός δρόμου στον Κεραμεικό, πάνω στην πρόσοψη ενός νεοκλασικού που έγινε γκαλερί.

Info: Δευτέρα- Παρασκευή, 17:00- 20:30/ Σάββατο- Κυριακή, 12:00 20:30 Eίσοδος ελεύθερη.

 Φωτο: ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Oblong Box στην Kunsthalle Athena , Κεραμεικού 28, ως τις 26/11. Η Kunsthalle εγκαινιάζει αυτή την περίοδο ένα πρόγραμμα ατομικών παρουσιάσεων καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ