Αρχειο

3 χρόνια Second Skin

Τα γενέθλια του goth ναού της πόλης…

Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γιώργος Φακίνος δεν κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Αλλά αυτό το εξαντλήσαμε επεισοδιακά το καλοκαίρι. Έχει στήσει όμως μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης εδώ και αρκετά χρόνια. Με τελευταίο κατόρθωμα (δικό του και των συνεργατών του) το Second Skin. Αρχικά στο Γκάζι, έχει μετακομίσει πια στην πλατεία Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή, σήμερα κι αύριο γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια.

Δύο ημέρες, λοιπόν, Παρ. ‘Dark Wave’ με Jeremy, Fabrika Team,Jinx Entertainer και Kostas T στα dexx να διαλέγουν τα καλύτερα από Dark Wave, Gothic Rock, New Wave, Death Rock. Και το Σάββατο, ο Γιώργος Φακίνος, η Mystique, η Purplekittie και η ομάδα Electrospank το γυρίζουν σε Industrial, Aggrotech, EBM,Harsh Electro, Hard Dance επιλογές.

Πριν παραθέσω τα δικά τους λόγια, να σημειώσω πώς τρελαίνομαι για τα ονόματα αυτών των ειδών (δώσε μου aggrotech και την ψυχή μου πάρε) και ότι αμφότερες τις δύο ήμερες η είσοδος είναι ελεύθερη. FREE that is!

Πώς πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια;

«Αν έπρεπε μέσα σε μερικές λέξεις να τα συνοψίσουμε: Aχαριστία, εξαπάτηση, αξιοπρέπεια, αξέχαστες νύχτες, να μην το βάζεις κάτω και να πολεμάς παρά τις χειρότερες συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρχουν, 43.000 κόσμος που πέρασε την πόρτα του Second Skin, οι πιο forward μουσικές πάντα και μια μετακόμιση».

image

Second Skin, Πλ. Αγίων Αναργύρων 4, Ψυρρή