Αρχειο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Ηρώδειο

«Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα»: μια συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136121-311135.jpg

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συναντήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Η παράσταση που ένωσε τους δυο μεγάλους καλλιτέχνες, τον Διονύση Σαββόπουλο και την Ελένη Βιτάλη θυμίζοντας τις αξίες και όσα μας δένουν, έρχεται στο τέλος της με μια τελευταία συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού. Με την πάντοτε επίκαιρη τραγουδοποιία του Σαββόπουλου, αλλά και την μοναδική φωνή της σπουδαίας λαϊκής μας τραγουδίστρια Ελένης Βιτάλη, η παράσταση αυτή ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα. Την 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί λοιπόν μια θριαμβευτική συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» θα κυκλοφορήσει σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση (2CD & 2DVD) τoν Σεπτέμβριο από τη Feelgood Records.

image

image

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά)

Ηχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης Αλεξάκης

Φώτα: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας

Eκτέλεση παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου

Παραγωγή: Ελένη Καλέση


Ιnfo: Ωδείο Ηρώδου Αττκού, 1/9, 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Μειωμένα / Περιορισμένης ορατότητας: 10ευρώ

Άνω Διάζωμα / Ειδική ζώνη: 15ευρώ

Γ Ζώνη: 35ευρώ

Β Ζώνη: 45ευρώ

Α Ζώνη: 65ευρώ

Διακεκριμένη: 90 ευρώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ