Αρχειο

Early Rude: Οι Gus & Bonsο στροφάρουν στην Εφημερίδα ΑΤΗ

Το ασυνήθιστο πάρτι της Αθήνας ξεκινά από νωρίς το Σάββατο 21 Μαΐου

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128903-291200.jpg

Is arriving too early as rude as arriving too late? Ένα από τα πιο συζητημένα δίδυμα της ελληνικής deep και tech house σκηνής χορεύει την Αθήνα από νωρίς το Σάββατο 21 Μαΐου στην Εφημερίδα ATH. Ξεκινούν στις 22.00, μοιράζονται τα decks με καλεσμένο-έκπληξη και δονούν την πόλη με ένα ασυνήθιστο πάρτι που τελειώνει τις μεγάλες πρωινές ώρες.

image

Από το 2007 μέχρι σήμερα οι Gus & Bonso δίνουν τη δική τους εκδοχή στην έννοια dance party και αδιαφορούν για τις μόδες, αναδεικνύοντας το δικό τους προσωπικό στιλ.

image

Θέλεις να μάθεις με ποιους έχουν μοιραστεί τα decks; Jamie Jones, Steve Bug, Matthew Jonson, Petre Inspirescu, Livio & Roby, Praslea, Tiefschwarz, M.a.n.d.y, Booka Shade, Adam Beyer, Guido Schneider, Dj T., Nick Curly, Terry Lee Brown Jr, Timewriter, Anja Schneider, Jullian Perez, Shonky, Russ Yallop, Hot Since 82, Fur Coat, Matthias Meyer και Sebo K είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά ονόματα.

Ολλανδία, Αγγλία και Κύπρος έχουν νιώσει τον ήχο τους και κάθε τους εμφάνιση στην Ελλάδα είναι ένα εγγυημένα feel good εισιτήριο για να περάσεις καλά το βράδυ σου.

image

Σάββατο 21 Μαΐου στην Εφημερίδα ATH, οι Gus & Bonso βάζουν τους δικούς τους τίτλους σε ένα special set αποκλειστικά για το νέο, γενναίο, κοσμοπολίτικο στέκι της πόλης. Ακούγεται δυνατά, χορεύεται ξέσαλα με ένα κοκτέιλ στο χέρι και τελειώνει μόνο όταν ανατείλει ο ήλιος.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ