Αρχειο

Αυτά τα πάρτι δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ

Το Passepartout κλείνει 4 χρόνια και μας προσκαλεί σε τετραήμερο πάρτι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

2012 και η οδός Σκουφά είχε αρχίσει να ησυχάζει. Μέχρι που δυο φίλοι, ο Βασίλης και ο Ηλίας, θαμώνες για χρόνια σε αθηναϊκούς χώρους διασκέδασης, που ο καθένας τους είχε κάτι διαφορετικό αλλά κανείς δεν ήταν τέλειος για τα γούστα τους, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μαγαζί όπως το ονειρεύονταν. Λίγους μήνες μετά το καινούργιο Passepartout άνοιξε αυλαία. Και σήμερα, τέσσερα χρόνια και δεκάδες αξέχαστα πάρτι μετά, το γιορτάζει. Με αυτό που ξέρει καλύτερα: Με πάρτι. Με τη διαφορά ότι αυτό το πάρτι θα κρατήσει τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Σημείωσε το πρόγραμμα: Το ζέσταμα γίνεται από την Πέμπτη 12 Μαΐου και η κορύφωση έρχεται την επόμενη μέρα, την Παρασκευή. Στις 19.00 στα decks θα είναι ο Λευτέρης Κεφαλάς, dj του Red 96,3 και τη σκυτάλη στις 23.00 θα πάρει ο Valentino, παραγωγός του Σφέρα 102,2.

Ξημέρωσε Σάββατο 14 Μαΐου. Το πάρτι που κανείς δεν θα ξεχάσει. Μη λέμε πολλά. Θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι τις 7 το πρωί.

Τελευταία ημέρα Κυριακή, με μια εξαιρετική ιδέα: Για τέσσερις ώρες, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 4 εξαιρετικά κοκτέιλ έναντι μόνο €4. Και από τις 7 το απόγευμα το πάρτι συνεχίζεται με Greeks and Flowers. Μη λείψει κανείς!

image

image

image

image