Αρχειο

Το 1ο TEDxChalkida ακολουθεί τη ροή των τρελών νερών του Ευρίπου

Και mini μααθώνιος για καλό σκοπό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128105-288754.jpg

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες μας περιμένει στις 14 & 15 Μαΐου στην όμορφη Χαλκίδα. Μόλις μια ώρα από το κλεινόν άστυ, η Χαλκίδα φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται τους επισκέπτες της με ένα φρέσκο κοσμοπολίτικο πρόσωπο.

Το 1ο TEDxChalkida ακολουθεί τη ροή των τρελών νερών του Ευρίπου και χαράζει τη δική του διαδρομή. Διαδρομές είναι άλλωστε και το θέμα του γνωστού θεσμού που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην πόλη. 10 ξεχωριστοί ομιλητές, εναλλακτικοί καλλιτέχνες, δρώμενα και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν θα γεμίσουν το Σάββατο 14 Μαΐου τη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφόρος Χαϊνά 98, Χαλκίδα).

Και αφού γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με έμπνευση και θετική ενέργεια, την Κυριακή 15 Μαΐου φοράμε τα αθλητικά μας και τρέχουμε για καλό σκοπό! Το Chalkida Bridges Marathon είναι ένας mini μαραθώνιος 12, 5, και 1 (για τα παιδιά) χιλιομέτρου, του οποίου η διαδρομή ενώνει την Εύβοια με τη Στερεά Ελλάδα. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν πάνω και κάτω από τις 2 γέφυρες σύμβολα της πόλης, έχοντας πάντα στο οπτικό τους πεδίο τα γαλανά νερά του Ευβοϊκού κόλπου. Σκοπός του Chalkida Bridges Marathon δεν είναι ο τερματισμός, αλλά η ευαισθητοποίηση και η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου, ο οποίος θα γίνει δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ