Αρχειο

Κυρίες και κύριοι, κουμπωθείτε!

Μια σπάνια συλλογή κουμπιών έρχεται στην Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126732-285036.jpg

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «Buttoned Up», το THEIA Lab φιλοξενεί για δύο ημέρες μια από τις μεγαλύτερες και σπανιότερες συλλογές κουμπιών στην Ελλάδα!

Κουμπιά από την δεκαετία του ΄60 θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Από τη χαρακτηριστική φινέτσα της υψηλής ραπτικής του Παρισιού αλλοτινών δεκαετιών ως τα πιο pop, λιλιπούτια έργα τέχνης, θα τα συναντήσουμε όλα στην συλλογή vintage κουμπιών του Νίκου Φούφα.

image 

Ο Νίκος Φούφας δημιουργεί εδώ και 40 χρόνια στο εργαστήριο του μια τεράστια ποικιλία σχεδίων κουμπιών που ταιριάζουν σε κάθε εποχή. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά ένα πολυμορφικό χάρτη αποτελούμενο από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, μεγεθών και υλικών όπως γαλάλιθο, μέταλλο αλλά και ύφασμα και κουμπιά διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, κορδόνια, βελούδο κ.ά.

Το μαγικό ταξίδι δεξιοτεχνίας στο χωροχρόνο θα μας αποκαλύψει πώς αυτοί οι μικροί θησαυροί μπορούν να διακοσμήσουν ενδύματα, αλλά και να συμβάλλουν στη σύνθεση εντυπωσιακών κοσμημάτων και άλλων χειροτεχνιών.

image

Info: 24 Απριλίου (11.00-16.00) και 25 Απριλίου (11.00-21.00). THEIA Lab (Θερμοπυλων 59 & Παραμυθίας 2, Κεραμεικός). Είσοδος ελεύθερη.

*Κατά τη διάρκεια του event θα λειτουργεί και πωλητήριο, από το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε κουμπιά με έκπτωση 10%.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ