Αρχειο

All-day πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για τους αδέσποτους «θεούς»

«Don't treat me like a dog, treat me like a god» στο Εφημερίδα ATH

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εσύ δεν τον παρατηρείς αλλά εκείνος σε συνοδεύει κάθε μέρα στο σπίτι, όταν γυρνάς από τη δουλειά. Μάλλον δεν το έχεις προσέξει, αλλά τις νύχτες δεν σε αφήνει να περπατήσεις χωρίς παρέα για να μη σε φοβίσει το σκοτάδι. Τις ζεστές ημέρες λιάζεται δίπλα στο μεγάλο δέντρο, για να έχει εναλλαγές σκιάς και ήλιου και να μη βαριέται. Τριγυρίζει πάντα στη γειτονιά με το ύφος του αλήτη και του μάγκα. Όταν τον πλησιάζεις, όμως, καταλαβαίνεις πως αυτό συμβαίνει λόγω άμυνας. Αν του απλώσεις το χέρι, όμως, θα διώξεις τον φόβο του και αμέσως θα δεις τη λαχτάρα του για μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που διεκδικεί, με υπομονή και επιμονή.

Τα αδέσποτα της πόλης, που ανήκουν στις γειτονιές και τις ζωές μας, είναι οι δικοί μας προσωπικοί θεοί. Και θα τους γιορτάσουμε αυτήν την Κυριακή, 24 Aπριλίου, σε ένα all-day πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για το Φιλοζωικό Σωματείο Καλλιθέας με τίτλο «Don't treat me like a dog, treat me like a god».

image

Από τις 15.00 στον πάνω όροφο του μαγαζιού, κορίτσια και αγόρια γεμίζουν τους πάγκους του Εφημερίδα ATH με χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, cds, βιβλία. Buy your tidbits and make a difference!

Από τις 17.00 ως αργά κάνουν «κατάληψη» στα decks οι παραγωγοί του Avopolis Radio, Δημήτρης Ρήγας και Lola Getz. Παιδιά της Καλλιθέας και οι δύο, θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπροσωπήσουν επάξια τους αδέσποτους θεούς της γειτονιάς τους.

Από τις 20.00, με τα καλούδια από το bazaar στο χέρι και τις μουσικές των «Right On» στα αυτιά, στρέφουμε το βλέμμα μας προς την οδό Βησσαρίωνος. Εκεί, στον «τοίχο απέναντι» θα προβληθούν τρεις από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες με πρωταγωνιστές τετράποδους έρωτες: το «A Dog's Life», το «Ηachiko» και το «The Truth about Cats and Dogs». Δύο κουτιά οικονομικής ενίσχυσης θα βρίσκονται σε αναμονή μέχρι να ακουστεί that clinking-clanking sound that makes the world go 'round..

Οι άνθρωποι του μαγαζιού και λάτρεις των σκυλιών θα σας περιμένουν όλους, μαζί με την Αμάγια (το δικό τους Hachiko). Kαι όταν τη δείτε στην είσοδο του μαγαζιού, θυμηθείτε «don't treat her like a dog. Treat her like the god that she is».

image