Αρχειο

H Irene παρουσιάζει το «Ιnvisible Love»

Για το single Release Party του «Ιnvisible Love»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126728-285008.jpg

H Irene, μια ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια της soul έχει κυκλοφορήσει ήδη με την Minos Emi τα δύο πρώτα της singles με τίτλο «Like a rainbow» και πρόσφατα το «Ιnvisible Love», σε στίχους και μουσική του Ian Ikon. Σήμερα, 22 Απριλίου, θα εμφανιστεί στο El Convento del Arte με μία δυνατή nu soul μπάντα και ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει αναφορές από το χώρο της soul, funk και blues και δημιουργεί μια διάθεση που ανεβάζει το groove στα ύψη.

Με μια φωνή που χαρακτηρίζεται από μια soul αισθαντικότητα και μια ξεχωριστή χροιά ερμηνεύει πέρα από τα κομμάτια του πρώτου της Ep, κλασσικές αλλά και νεότερες επιτυχίες καλλιτεχνών της παγκόσμιας soul σκηνής, όπως Αl Green, Janis Joplin, Stevie Wonder, Betty Lavette, Bobby Blue, Paulo Nutini κ.ά.

Η Irene αφήνει τις καλύτερες υποσχέσεις με την καθαρότητα και τη ζεστασιά της ατόφιας soul και συνάμα λυρικής φωνής της. Μαζί της ο Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα), ο Πάνος Τσίγκος (πλήκτρα) και ο Γιώργος Μπινιάρης (drums).

Info: Παρασκευή 22 Απριλίου, 22.00. Εl Convento del Arte (Bιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, 2105200602 / 6944594339). Είσοδος: €5

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ