Αρχειο

Ο Christo Z χαρίζει μια uplifting νύχτα στη Θεσσαλονίκη

Στο 3ο showcase της UpFilter Records

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123117-276052.jpg

Το βιογραφικό του βαρύ και διάσημο. Resident dj σε bars & clubs όπως τα Plus Soda, Mamacas, Cavo Paradiso, Astra, Mad, Zoo, Bo, Balux και πολλά άλλα. Οι συνεργασίες του με φημισμένα ονόματα, αμέτρητες. Joe Claussell, Osunlade, Ltj Bukem & Mc Conrad, Louie Vega, Carl Craig, Derick May, Terry Lee Brown, Timewriter, Dj Yellow, Danny Tenaglia, Carl Cox, Sasha, Deep Dish. 

image

Ενεργός στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή και κουλτούρα για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Christo Z, κατά κόσμον Χρήστος Ζωγόπουλος, δίνει ραντεβού με το κοινό της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο 3ο showcase της UpFilter Records στο The Real Rocknrolla. Υπόσχεται ένα uplifting dj set που θα κινείται ανάμεσα σε deep house και tech ήχους και θα παρουσιάσει το νέο του κομμάτι «Come With Me», ένα deep house dance anthem γεννημένο μέσα στα πολύχρωμα δρομάκια του Μαρόκου. Αν ψάχνεις για πάρτι, εδώ είσαι.

To «Come With Me» προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Christo Z με το μαροκινό δημιουργό Jalil B και τον καναδό ερμηνευτή Andrew Leader. Jazzy μπασογραμμή, ονειρικά ταξιδιάρικα ηχοχρώματα, μελωδίες και soulful φωνητικά. Η φιλία τους δημιουργήθηκε στο Μαρόκο όταν και οι δυο συγκατοικούσαν με τον Christo Z σε διαφορετικές χρονικές περιόδους κατά την τετράχρονη διαμονή του στο Μαρακές. Τεντώστε τα αυτιά σας και ετοιμαστείτε να το χορέψετε με όλους τους γενναίους ξενύχτηδες του βορρά στις 17 Μαρτίου. Το ξημέρωμα θα σας βρει όλους ευτυχισμένους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ