Αρχειο

Το μεγάλο καρναβάλι της Σκουφά

Δες τι έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Passepartout και ετοιμάσου για μεγάλα πάρτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123116-276051.jpg

Το πάρτι είναι μια παρεξηγημένη λέξη. Δεν αρκεί κάποιος να βάλει μουσική και ένας άλλος να σερβίρει ποτά. Επίσης, το πάρτι είναι μια έννοια που είναι λίγο δύσκολο να την περιγράψεις με λόγια. Καλύτερα να το ζεις. Ή, έστω, να το βλέπεις. Για όσους δεν έζησαν τα ατελείωτα πάρτι τις περασμένες ημέρες στο Passepartout και στη Σκουφά, ορίστε, δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες. Και να ετοιμάζεστε γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Το Σάββατο 12 Μαρτίου το πάρτι αρχίζει στις 5 το απόγευμα και τελειώνει στις 5 το πρωί! Είναι το διάσημο Rouk Zouk που γίνεται κάθε Σάββατο με τη Μαίρη Μηλιαρέση, αλλά αυτό το Σάββατο θα είναι μασκαρεμένο. Έχε στα υπόψη ότι και την τελευταία στιγμή να σε πάρει τηλέφωνο η παρέα για να πας, μη σκεφτείς ότι δεν έχεις στολή. Τα παιδιά εκεί κάτι θα βρουν να σου δώσουν, από σερπαντίνες και γυαλιά, μέχρι περούκες.

Και τώρα ήρθε η ώρα για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Την Κυριακή. Την ημέρα που η Σκουφά θα μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρτι με ακροβάτες, ζογκλέρ, μαζορέτες, Βραζιλιάνες χορεύτριες, φωτιές, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, τα πάντα όλα που λένε. Είναι η τελευταία μέρα της Αποκριάς, είναι το μεγάλο πάρτι, να είσαι κι εσύ μασκαρεμένος. Ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ αλλά ένα τέτοιο πάρτι δεν θα μπορούσε να μην έχει και pre-party. Από τις 5 το απόγευμα. Για να σου μείνουν αυτές οι Απόκριες αξέχαστες.

image

 

image

image

image

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ