Αρχειο

Οι Dry Wet ακούγονται και χορεύονται πολύ

Μπες σε τροχιά «Convolution» στο 2ο showcase της UpFilter Records

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120829-270512.jpg

Έκτακτο δελτίο χορευτικής πρόγνωσης. Η δισκογραφική UpFilter Records διοργανώνει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το δεύτερο showcase της στο περίφημο «The Real Rocknrolla» στη Βαλαωρίτου της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας το ηλεκτρονικό δίδυμο των Dry Wet.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο καθώς ο Γιώργος Χάντας και ο Νίκος Βλαγοΐδης, οι ψυχές των Dry Wet, θα συστήσουν στο κοινό του βορρά το καινούργιο τους single «Convolution» αλλά και ένα δυνατό techno set, χορευτικό και πολύ μελωδικό, με αγαπημένες τους επιλογές από αυτή την περίοδο.

image

Ξεκίνησαν το 2007 και μετά από χρόνια πειραματισμού σε διάφορα είδη και στιλ μουσικής, ο ήχος τους περιγράφεται ως ένα μίγμα από dance kick drums, groovy basslines με techno στοιχεία.

Προσέλκυσαν από την πρώτη στιγμή με τις συνθέσεις τους το ενδιαφέρον των ακροατών και δισκογραφικών εταιριών με αποτέλεσμα να κάνουν τις πρώτες τους επίσημες κυκλοφορίες στα καναδικά label Monique Speciale, Monique Chronique, και Dash Deep Records. 

Συμμετείχαν στο Reworks Festival 2015, όπου κέρδισαν τον διαγωνισμό του CU on Stage και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Pan-Pot και Ellen Allien.

Το 2016 βρίσκει τους Dry Wet σε τροχιά «Convolution», μια ενδιαφέρουσα deep techno παράγωγη όπου τα kick drums συμβαδίζουν υπέροχα με τις groovy μπασογραμμές απογειώνοντας το rhythm section, ενώ τα synth δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για clubbing. Ακούγονται πολύ και χορεύονται πολύ. Θα το καταλάβεις αν τεντώσεις τα αυτιά σου σε κάποια από τις εμφανίσεις τους. 

Beatport: https://pro.beatport.com/release/convolution/1697681

Traxsource: http://www.traxsource.com/title/574202/convolution

iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/convolution-single/id1078595484?l=el

Juno: http://www.junodownload.com/products/dry-wet-convolution/3000904-02/

Soundcloud: https://soundcloud.com/upfilter-records/dry-wet-convolution

Facebook: https://www.facebook.com/TheDryWet

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ