Αρχειο

Lucy - Van Anh - Manu στην Ελλάδα

Το Distorted παρουσιάζει μια μοναδική Techno βραδια ενώνοντας μουσικά Βερολίνο, Άμστερνταμ και Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
119883-268175.jpg

3 nations under a groove. Το Distorted παρουσιάζει μια μοναδική Techno βραδια ενώνοντας μουσικά Βερολίνο, Άμστερνταμ και Αθήνα. Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το Distorted προσκαλεί το κοινό να ζήσει μία αυθεντική μουσική εμπειρία με εκλεκτούς καλεσμένους από το Βερολίνο, την Ολλανδία και την Ελλάδα. Ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης techno σκηνής, ο DJ και παραγωγόςo Lucy, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα μαζί με την ταλαντούχα DJ Van Anh και τον εκρηκτικό DJ Manu στο εξοπλισμένο με Function One MAZE club.


LUCY (Stroboscopic Artefacts)

image

Ο γεννημένος στην Ιταλία Lucy γνωστός και ως Luca Mortellaro είναι ένας συναρπαστικός και φιλόδοξος DJ/παραγωγός της techno σκηνής. Με βάση του το Βερολίνο ο Mortellaro έχει εστιάσει από το 2009 στο χτίσιμο της δικής του προσωπικής σφραγίδας και δισκογραφίας μέσα από το label του Stroboscopic Artefacts, το οποίο τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους του χώρου.

Από το πρώτο release του Stroboscopic Artefacts μέχρι και σήμερα, ο Lucy έχει τακτικά gigs σε club της Ευρώπης όπως το Berghain και το Corsica Studios, ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία και Ιαπωνία. Επιπλέον, συμμετέχει ανελλιπώς σε διεθνώς αναγνωρισμένα φεστιβάλ όπως το Sonar, το ADE, το Time Warp και το Club2Club, στα οποία έχει παρουσιάσει και εισάγει επιτυχώς τον ιδιαίτερο ήχο του. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Lucy πιθανότατα τον έχουν δει στο Boiler Room ή έχουν κατεβάσει κάποιο mix του. Είναι τακτικός καλεσμένος στο CLR podcast, και έχει δημιουργήσει καθηλωτικά μουσικά sessions για τα Resident Advisor, Electronic Explorations και mnmal ssgs.

Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Lucy 'Churches Schools and Guns' βγήκε σε κυκλοφορία το 2014, ακολουθώντας το επιτυχημένο ντεμπούτο του 'Wordplay for Working Bees' (2011). To 2015 συνεργάστηκε με τον Ben Klock για το 'War Lullaby' EP, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε ένα album σε συνεργασία με τον Speedy J ως Zeitgeber. Από το 2012 και μετά του δόθηκε η ευκαιρία να κυκλοφορήσει μουσική σε συνεργασία με τον Xhin για τη CLR του Chris Liebing και με τον Silent Servant για τη Mote-Evolver του Luke Slater.

Πρωταρχικός του στόχος είναι να κάνει το κοινό να χορεύει και να κάνει ποιοτικές παραγωγές, συχνά όμως ακολουθεί πιο ασυνήθιστα μονοπάτια. Το 2012, του ζητήθηκε να συμμετάσχει στο Rossini Opera Festival στο Πέζαρο της Ιταλίας πραγματοποιώντας ένα live remix σε έργο του τιμημένου συνθέτη Gioachino Rossini. Με λίγα λόγια, ο Lucy αποτελεί μία απολαυστική 'ανωμαλία' σε ένα χώρο που οι περισσότεροι εστιάζουν στη διπλή ταυτότητα 'DJ - παραγωγός', όντας ένας πραγματικός καλλιτέχνης.

Facebook

Soundcloud

Resident Advisor

VAN ANH (The Crave, Isotoop, NL)

image

Η εμφάνισή της σίγουρα δίνει λάθος εντυπώσεις. Μικροκαμωμένη, ευαίσθητη φιγούρα που αφού ανακάλυψε το πόσο εθιστικό είναι το Djing, δήλωσε συμμετοχή στον Ολλανδικό διαγωνισμό DJ της TWSTD και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Σήμερα, ένα χρόνο μετά έχει δημιουργήσει τη δική της μουσική ταυτότητα, γεμίζοντας τα dancefloors με deep - tech ήχους και Detroit αισθητική.

Facebook

Soundcloud

Resident Advisor

MANU (Meltdown)

Ο Manu, κατά κόσμον Μανώλης Κυπριωτάκης, είναι ακροατής και συλλέκτης ηλεκτρονικής μουσικής για πάνω από μια δεκαετία, διερευνά ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα και εμπλουτίζει συνεχώς τα set του με πολλές τάσεις του είδους. Το 2010 ξεκίνησε τα Meltdown parties με τον Roman Svirsky, προσκαλώντας αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως οι XDB, Anton Zap, Baby Ford, Traxx, Madteo, Break SL, DJ Deep και άλλους. Βασικές επιλογές τους η house και η techno, με αδυναμία στην αμερικάνικη σκηνή, χωρίς βέβαια να λείπουν οι εκπλήξεις, κάνοντας έτσι κάθε φορά τα set του να ξεχωρίζουν.

Facebook

Soundcloud

Tumblr

Info

Facebook event

Διεύθυνση: Ιάκχου 19, Αθήνα - Γκάζι

Τιμή κανονικού & μειωμένου presale εισιτηρίου: 10 & 8 ευρώ

Ώρα προσέλευσης: 11 μμ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ