Αρχειο

Τι κάνεις αυτή την Κυριακή;

Που θα φας το μεσημέρι; Στο πατρικό; Έχουμε εναλλακτική πρόταση

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11824-36541.jpg

Κυριακομεσήμερο Μακαρονάδας

Που θα φας αυτή την Κυριακή το μεσημέρι; Στο πατρικό; Έχουμε εναλλακτική πρόταση: το «Κυριακομεσήμερο μακαρονάδας και συνοδευτικών σαλατικών» στο νεοσύστατο πολυχώρο Εύμαρο στους Αμπελόκηπους. Όσα μέλη του πολυχώρου έχουν σχέση με την Ιταλία θα μαγειρέψουν σάλτσες σπάνιας γεύσεως και θα τις…στολίσουν πάνω στα εξαιρετικά φρέσκα ζυμαρικά Megrelli ενώ από τα ηχεία θα ξεχύνεται Ιταλική μουσική από τη δεκαετία του ΄50. Το μενού θα περιλαμβάνει: Λαζάνια στο φούρνο μπολωνέζ (κιμάς, προσούτο κόττο), Τορτελλίνι γεμιστά με τυρί και σάλτσα ‘Pink Floyd’ με προσούτο, Πέννες πιτσαγιόλα (ντομάτα, κάπαρη, ελιές, κουκουνάρι…και άλλα μυστικά), Φετουτσίνι με λαχανικά εποχής (λευκή σάλτσα), άφθονο παρμεζάνο και, βεβαίως, ελληνικό πεκορίνο.

Η μάσα ξεκινάει στις 15:00 και για την χώνεψη θα…σερβιριστούν οι προβολές των ταινιών «Εντιμότατοι φίλοι μου» και /ή «Ο κλέψας του κλέψαντος».

· Το κόστος του φαγητού είναι € 12 το άτομο, λίτρο κρασί χύμα 6€ , εμφιαλωμένα 10€ , ποτά 4€ , καφές 0.80€ . Φωκίδος 26, Αμπελόκηποι, 210 6207824 με τηλεφωνική κράτηση (18:00- 21:00)

imageLunch Street Party- "Γκρικ Γουέι"

Αν πάλι προτιμάς να βάλεις εσύ τσουκάλι, αυτή την Κυριακή (εκτός και αν βρέχει, οπότε αναβάλλεται για τις 6/2), πέρνα από την οδό  Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, όπου το διάσημο πλέον Lunch Street Party οργανώνει άλλο ένα πικ νικ. Πάρε το ταπεράκι σου, κρασί, χυμούς και την κιθάρα και πήγαινε να κάνεις νέους φίλους (που θα σε αφήνουν να φας από το πιάτο τους). Τα καρό τραπεζομάντηλα θα στρωθούν στις 12:30.

Εκδήλωση για την υποστήριξη της Praksis

Παιδική γιορτή διοργανώνει η Μ.Κ.Ο. Praksis σε συνεργασία με το «Σύλλογο Νιγηριανών Γυναικών Ελλάδας» στην οποία θα μοιραστούν δώρα σε παιδιά που δεν είχαν την τύχη να τα επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης τα περασμένα Χριστούγεννα. 30/1, 17.00, Ιθάκης 97 και Αχαρνών (Ιεραποστολή Αγάπης)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ