Αρχειο

Bang! Το ερωτικό περιοδικό που αγνοεί τα όρια

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107955-214051.jpg

Bang! Μια φωτογραφική διείσδυση στον κόσμο των στρίπερ

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στον αχαλίνωτο κόσμο του πάθους, αυτό το έντυπο είναι το διαβατήριό σας. Το ολοκαίνουργιο αισθησιακό περιοδικό που αγνοεί τα ταμπού, ξετυλίγει στις σελίδες του μοντέρνες ερωτικές ιστορίες.

© Bang!

Μετρά 96 σελίδες, κοστίζει 25 δολάρια και έχει την υπογραφή δύο πασίγνωστων δημιουργών. Με το βλέμμα του φωτογράφου Jonathan Leder και το καυτό ταπεραμέντο της μούσας του Amy Hood, το Bang! προβοκάρει τον αμφιβληστροειδή από την πρώτη σελίδα του μέχρι την τελευταία.

© Bang!

Ακολουθώντας καρέ-καρέ την καθημερινή ρουτίνα μιας στρίπερ και φιλάροντας την ύλη του με ανέκδοτες ιστορίες, μεταφέρει τους αναγνώστες σε ένα κόσμο όπου κυριαρχεί η λαγνεία.

© Bang!

Πολύ καλλιτεχνικό για να το πεις πορνογραφικό, το Bang! δοκιμάζει τις αντοχές και αγνοεί τα όρια. Αν θέλετε να προμηθευτείτε τη δική σας κόπια, πλοηγείτε το ποντίκι σας στον εκδοτικό οίκο Paper Work NYC.

© Bang!

© Bang!

© Bang!

© Bang!

Το δίδυμο πίσω από τη δημιουργία του Bang! έχει αναστατώσει στο παρελθόν με τα αισθησιακά φιλμάκια «Voyeurism», «Promiscuities» και «American Ecstasy». Χαζέψτε, παρακάτω.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ