Αρχειο

Miss LOST

Θα κάνω το μαλλί μου «Θάνου» και θα γεννώ «Κεντέρης»

90199-203766.gif
Διογένης Δασκάλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106692-211655.jpg

Αχ, το ’δες αυτό με το παιδάκι, Σία μου; Πω-πω! Χάλια έγινα. Εγώ νομίζω ότι αυτά δεν πρέπει να τα δείχνουν στις ειδήσεις. Στεναχωρούν τον κόσμο χωρίς λόγο. Και δεν έχουμε και λίγα στο κεφάλι μας. Αλήθεια, Σου.Κ.ου τι λες; Πάμε Αιδηψώ; Είναι πολύ hot. Ναι καλέ, όνομα και πράμα. Θερμά. Δεν ξέρω, δεν ξέρω, κάτι πρέπει να γίνει να ξεσκάσω. Να! Σήμερα, ας πούμε, μπορεί να σηκώθηκα ευδιάθετη και να πήγα στο μπάνιο με τη μία για το number two μου, αλλά ξαφνικά μελαγχόλησα γιατί σκέφτηκα ότι δεν είχα τι να κάνω όλη μέρα. Κακά τα ψέματα, Σία μου, ο Σεπτέμβρης είναι μόνο για Τοσκάνη. Αν και την χαλάσανε κι αυτήν. Μάλλον θα πάω, λέω τώρα, Ισπανία. Τα ’μαθες; Άνοιξε μπαρ ο τορέρο ο «Γιανάκης», το ομορφόπαιδο.

Τι στεναχώρια κι αυτή με τον Βαρου-ι-φάκη για τον Αλέξη μου. Μου τον γεράσανε, Σία μου, μέσα σε 7 μήνες. Καλέ τι άσπρισε, τι πρήστηκε, τι έρπητες στα χείλη! Είδες που το ’χει ρήξει στο ποτό; Κι εκείνη η ξεφτίλω η βουζμάνα η επονείδιστη, η πρέσβειρα της αχαριστίας; Ποιος σε ήξερε, κυρά μου, πριν; Να σου πω κουράστηκα πια με όλα αυτά. Θα κάνω το μαλλί μου «Θάνου» και θα γεννώ «Κεντέρης». Λούης, παιδί μου. Πώς το λέει το άσμα το παλιό. «Όταν βλέπω αεροπλάνο μου ’ρχεται να σου την κάνω και να εξαφανιστώ». Ακούς, μωρή τρεμπαναλαρία, ή μόνη μου μιλώ; Αν ξαναπατήσω εγώ στο κομμωτήριό σου να μου τρυπήσεις τη μύτη με στικάκι της Λαγκάρντ.

Είμαι ενθουσιασμένη που λες με όλα αυτά και ιδίως με την κουπ της Θάνου. Καλέ τι σβήσιμο στις άκρες σαν κοχύλι; Έτσι μου ’ρχεται να της κολλήσω όλως τυχαίως εκεί δίπλα το αυτί μου να ακούω τα κύματα απ’ τη θάλασσα και βουητά απ’ το βυθό. Αχ! Είπα βυθό και ξανασκέφτηκα και πάλι το παιδάκι. Ε! Μα φτάνει πια. Δεν θα μελαγχολήσω εγώ απ’ την επικαιρότητα, όπως μελαγχόλησε ο Μεϊμαράκης από τον Αλέξη. Είμαι μια ΟΝΝΕΔίτισσα και κάτω δεν το βάζω. Πρώτο ρουθούνι της γραμμής το κέφι ανεβάζω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ