Αρχειο

Στην παρουσίαση των υποψηφίων του Ποταμιού

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος επικεφαλής στο Επικρατείας

4781-128427.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106580-211453.jpg

Επικεφάλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού θα ειναι ο ακαδημαϊκός Νικηφορος Διαμαντούρος. Σε άλλες θέσεις θα βρίσκονται ο καθηγηγητής του οικονομικού Πανεπιστημίου Μάνος Ματσαγγάνης και ο Γιώργος Χρονάς όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στην παρουσίαση της λίστας των υποψηφίων του Ποταμιού στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι.

Τιμητικά στην τελευταια θέση του ψηφοδελτίου στο Νομό Μαγνησίας θα βρίσκεται η Ρίκα Βαγιάννη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε και επίσημα την εκλογική συνεργασία του Ποταμιού με την κίνηση «Μπροστά» και την «Ευρώπη- Οικολογία», αλλά και την ανανέωση της συμπόρευσης με τη «Δράση».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι το κόμμα του, από τότε που ιδρύθηκε, έκανε λόγο για κοινωνικές συνεργασίες, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση στην κυβέρνηση του 51%.

image

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ακόμα τους υποψήφιους: Αντώνη Καφετζόπουλο, Πέτρο Τατσόπουλο, Γρηγόρη Ψαριανό, Γιώργο Αμυρά, Αντιγόνη Λυμπεράκη, τον Πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη. Ακόμα τους Σπύρο Λυκούδη, τη δημοσιογράφο Μαρία Νταλλιάνη, τον Πλάτωνα Τήνιο, τον Νίκο Ορφανό, τη Λενιώ Μυριβίλη και τον Αχιλλέα Γραβάνη.

image

image

image

image

image

Όπως ειπώθηκε κατά την παρουσίαση: «Δεν μας αρκεί η τρίτη θέση. Όσοι θέλουν να ξεμπερδεύουν με το παλιό να ψηφίσουν Ποτάμι. Όσοι ψηφοφόροι κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς περιπλανήθηκαν στο Ποτάμι να έρθουν ξανά σπίτι τους σε μια καινούργια προγραμματική ενότητα»

«Πέθανε η απάτη του αντιμνημονίου» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης ο οποίος θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

image 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ