Smart Life

HUAWEI WATCH GT5 Series: Τα νέα smartwatches που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου

Μην αφήνεις τον χρόνο να τρέχει, τρέξε μαζί του

Χαρά Αλεξανδροπούλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Huawei: Τα κατάλληλα smartwatches για κάθε σου αθλητική δραστηριότητα

Ή εμείς μεγαλώσαμε ή οι βραδινές έξοδοι δυσκόλεψαν. Τα ξενύχτια δε μας φαντάζουν πια τόσο διασκεδαστικά και η κούραση της επόμενης ημέρας είναι ανυπόφορη. Για το λόγο αυτό, το παλιό παραδοσιακό μας “Girls Night out” έχει πλέον μετατραπεί σε “Girls Day Out” κι έτσι εγώ και η φίλη μου Άννα γεμίζουμε μπαταρίες το Σαββατόβραδο και «δε βλέπουμε την ώρα» να απολαύσουμε τις ολοήμερες Κυριακάτικές μας εξορμήσεις, ξεκούραστες.

Το concept είναι το εξής: Να κανονίζουμε κάθε Κυριακή κι από κάτι διαφορετικό που θα μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Για καλή -ή κακή- μας τύχη, λοιπόν, αυτή την Κυριακή είχε μια ποδηλατική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και μάντεψε ποιες φόρεσαν τα ποδηλατικά κολάν που βρήκαν ξεχασμένα στην ντουλάπα.

Μιας και η τσάντα θα μας έδινε έξτρα βάρος, προτιμήσαμε να μην πάρουμε. Και τι να την κάναμε άλλωστε; Αφού τα μόνα που χρειαζόμασταν στην πραγματικότητα ήταν τα νέα smartwatches της σειράς GT5 από την Huawei και φυσικά τα Huawei FreeBuds 5i που πήραμε δώρο με τα αγαπημένα μας ρολόγια.

Αφετηρία μας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. Όλοι οι ποδηλάτες μαζευτήκαμε εκεί και ξεκινήσαμε την παραθαλάσσια διαδρομή μας μέσω της Λεωφόρου Ποσειδώνος και περνώντας διαδοχικά από το Φλοίσβο, τον Άλιμο, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα. Τελικός μας προορισμός η Βουλιαγμένη.

Στο χέρι μου το νέο Huawei Watch GT5 Pro, στην αθλητική του έκδοση, με ενσωματωμένη νέα λειτουργία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης που συνοδεύεται από αναβαθμισμένο αισθητήρα και βελτιωμένους αλγόριθμους. Κατασκευασμένο με τιτάνιο και κεραμικό και με σμιλευμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, το νέο ρολόι της Huawei σε προκαλεί να το προσέξεις. Στεφάνι και κορώνα με όψεις από φύλλο χρυσού και η οθόνη του από κρυσταλλο ζαφειριού. Η απόλυτη αίσθηση αστραφτερής κομψότητας σε μια εμφάνιση τόσο συγκρατημένη που δεν έχει ανάγκη να βροντοφωνάξει την πολυτέλεια που ήδη διαθέτει αλλά την εκμυστηρεύεται μόνο σε όσους την παρατηρήσουν. Το τέλειο αξεσουάρ για τις ώρες που θέλω να είμαι σπορ, όμως χρειάζομαι και τη λάμψη μου.

Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και  με μέγιστη διάρκεια μπαταρίας  έως και δύο εβδομάδες το Huawei Watch GT5 Pro είναι ο μόνιμος συνοδός μου στις αθλητικές εξορμήσεις. Είναι τόσες πολλές άλλωστε οι δυνατότητες που μου δίνει. Το σύστημα εντοπισμού θέσης σου δείχνει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και η εφαρμογή Stay Fit σε βοηθάει να υπολογίζεις το έλλειμμα θερμίδων σου καθώς και να καταγράφεις γρήγορα κάτι που κατανάλωσες κάνοντας τον υπολογισμό της διατροφικής αξίας. Επιπλέον, μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις μέσω Bluetooth, να μετρήσεις τους παλμούς σου και με τα Activity Rings θέτεις καθημερινούς στόχους για κίνηση και άσκηση. Αυτά κι άλλα τόσα χαρακτηριστικά σε ένα μόνο Smartwatch.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδρομή μας και η Άννα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από εμένα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα με τη διαδρομή και την μουσική της στα Huawei FreeBuds 5i της. Αυτή φοράει το Huawei Watch GT5, ένα smartwatch αντίστοιχης προηγμένης τεχνολογίας με το δικό μου και φυσικά εξαιρετικά chic και sport ταυτόχρονα.  Ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης σε αθλητικές δραστηριότητες.

Όσο κοιτούσα τους καρπούς των συναθλητών μου τριγύρω, όλο και περισσότερα «αδερφάκια» smartwatches από τη Huawei έβλεπα. HUAWEI WATCH D 2, ο ειδικός στη συνεχόμενη παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, πιστοποιημένο από NMPA και MDR και HUAWEI WATCH Ultimate Green ο συνοδοιπόρος σου σε κάθε αθλητική περιπέτεια, βουτιά και φυσικά ο προσωπικός βοηθός για τους λάτρεις του γκολφ, έκλεβαν την παράσταση σε κάθε τους εμφάνιση.

Φτάνοντας προς τον τελικό μας προορισμό, την Βουλιαγμένη, η ικανοποίησή μας που τα καταφέραμε ήταν τόσο μεγάλη που κάναμε μια γρήγορη φθινοπωρινή βουτιά χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν πάθουν κάτι τα ανθεκτικά μας smartwatches. Σίγουρα ήταν μια Κυριακή well spent που θα επαναλάβουμε με άλλο άθλημα αυτή τη φορά αλλά πάντα με τα Huawei Smart Watches στο χέρι μας να μας βοηθούν.

Τα νέα smartwatches HUAWEI WATCH D2 και HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i καi HUAWEI FreeBuds Pro 3, αντίστοιχα. Τα νέα HUAWEI WATCH GT5 και HUAWEI WATCH GTPro είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i. Οι προσφορές ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  Όλα τα wearables της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές, κάνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις αθλητικές λειτουργίες προσβάσιμες σε περισσότερους χρήστες. Επίσης, με τα νέα smartwatch της HUAWEI δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο HUAWEI Health+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις από επίπεδα για αρχάριους έως προχωρημένους, πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.