Smart Life

Το εστιατόριο Το Ζυμαράκι στη Φολέγανδρο πωλείται

Έχει αγαπηθεί για τις υπέροχες γεύσεις του, την φιλική του ατμόσφαιρά και τη μαγευτική του θέα στο πιο hot σημείο του νησιού

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου
Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου

Το Ζυμαράκι στη Φολέγανδρο πωλείται - Μία μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία στις Κυκλάδες

Μία είδηση που ανακαλύψαμε και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της εστίασης και της Αθήνας φτάνει από τη Φολέγανδρο. Ένα από τα πολύ αγαπημένα εστιατόρια στην περιοχή «Το Ζυμαράκι», που έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του νησιού και για τους ντόπιους, βγαίνει προς πώληση, προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία για εκείνους που θέλουν να επεκταθούν επιχειρηματικά στις Κυκλάδες.

«Το Ζυμαράκι», βρίσκεται στο Καλντερίμι στην είσοδο της Χώρας της Φολεγάνδρου και λειτουργεί επιτυχώς τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει αγαπηθεί για τις υπέροχες γεύσεις του, την φιλική του ατμόσφαιρά και τη μαγευτική του θέα στο πιο hot σημείο του νησιού.

Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου
Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου

Εμπνευσμένη από την ιταλική τρατορία, η επιχείρηση εστιάζει όλα αυτά τα χρόνια στη χειροποίητη πίτσα και τη φρέσκια πάστα, ενώ οι κριτικές του σε TripAdvisor, Google και Facebook το κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Με υψηλές βαθμολογίες και ένα πιστό κοινό, «Το Ζυμαράκι» έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής σκηνής του νησιού.

Η επιχείρηση, όπως μαθαίνουμε, πωλείται πλήρως εξοπλισμένη - με όλα τις τα υπάρχοντα σε άριστη κατάσταση - και εντελώς έτοιμη να παραδοθεί στον επόμενο ιδιοκτήτη με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου
Το Ζυμαράκι, στη Χώρας της Φολεγάνδρου

Με τις Κυκλάδες να προσελκύουν συνεχώς επισκέπτες από όλο τον κόσμο και να αποτελούν έναν από τους πλέον διάσημους προορισμούς όχι μόνο για την θερινή σαιζόν αλλά και ευρύτερα, η είδηση για «Το Ζυμαράκι» είναι αναμφίβολα ενδιαφέρουσα για εκείνον που επιθυμεί να διερευνήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για «Το Ζυμαράκι» και τις λεπτομέρειες της πώλησης μπορεί να αναζητήσει ο ενδιαφερόμενο ερχόμενος σε επικοινωνία με τον σημερινό ιδιοκτήτη κ. Βασίλη Κλειδουχάκη στο τηλέφωνο 6936609706, ενώ μία αναζήτηση στα social και στα κανάλια επικοινωνίας του εστιατορίου click ΕΔΩ, είναι αρκετά κατατοπιστική για την φήμη και την δραστηριότητά του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ