Smart Life

Τα ιδανικά παπούτσια για την εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Η νέα συλλογή footwear της Superdry δίνει λύσεις

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Superdry

Τι παπούτσια φοράμε φέτος;

Εκεί που η βρετανική urban street μόδα συναντά τις ιαπωνικές fashion επιρροές, η Superdry απογειώνει το συνδυασμό των δύο κόσμων με κάθε της βήμα. Η νέα συλλογή Superdry shoes FW24 είναι για όσους θέλουν να παραμένουν στιλάτοι και άνετοι ακόμα και στους πιο...άβολους καιρούς. Το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, οι μεταβολές του καιρού είναι εμφανώς πιο έντονες και λογικό είναι να θες να είσαι προετοιμασμένος για αυτό αλλά πάντα παραμένοντας στιλάτος σου βήμα.

Superdry

Στη συλλογή Superdry shoes FW24 θα βρεις από sneakers κατάλληλα για κάθε ώρα της ημέρας μέχρι μποτάκια, κοντά ή ψηλά για τις φορές που ο καιρός "δεν είναι και στα καλύτερά του". Με σχέδια που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις και αποχρώσεις που βοηθούν στα πιο πετυχημένα ματσαρίσματα. Το διαχρονικό ασπρόμαυρο δίνει τη δική του κομψή κι elegant πινελιά καθώς και οι γήινοι τόνοι του μπεζ, του λαδί και του γκρι υποδέχονται τους κρύους μήνες με το πιο ζεστό καλωσόρισμα.

Superdry

Κάθε σχέδιο της σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένο με στόχο να αποτελέσει μια κομψή βάση για κάθε outfit. Η επιλογή του κατάλληλου all day παπουτσιού είναι πλέον "παιχνιδάκι". Στη δουλειά, στο σχολείο, στην απογευματινή βόλτα ή στη νυχτερινή έξοδο, τα σχέδια της νέας σειράς από τη Superdry είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν κάθε περίσταση και να ταιριάξουν με κάθε σου ντύσιμο.

Superdry

Τα παπούτσια μας αποτελούν βασικό στοιχείο ενός καλαίσθητου ντυσίματος και συχνά είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος. Στις περιόδους όπου ο καιρός μεταβάλλεται πιο αισθητά, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για κάθε διαδρομή αλλά να μη χάνεις και την κομψότητά σου.  

Superdry

Σύγχρονη, cool και casual chic. Έτσι θα χαρακτήριζε κανείς την εναρκτήρια footwear σειρά της FW24 σεζόν, με την υπογραφή της Superdry. Τώρα, κάθε look αναβαθμίζεται και κάθε βήμα σου αξίζει το hype, παντός καιρού.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 2103408400 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Superdry shoes Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 στο bloobox.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα και e-shops σε όλη την Ελλάδα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ