Smart Life

Βρες το σύμμαχο σου στην κίνηση, φυσικά

Το Νέο VoltaNatura από τους παραγωγούς του Voltarol, προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
VoltaNatura
VoltaNatura

VoltaNatura: Φυσική δραστηριότητα χωρίς περιορισμούς

Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίζεσαι από καταπονημένους μυς και τραυματισμούς. Το VoltaNatura, προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες για να συνεχίσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Χάρη στη φυσική του σύνθεση, με φυσικά συστατικά όπως η Άρνικα και η Αλόη Βέρα, προσφέρει ανακούφιση από τους καταπονημένους μυς.

voltanatura

Είτε γυμνάζεσαι συστηματικά, είτε η δουλειά σου απαιτεί σωματική καταπόνηση, το VoltaNatura θα γίνει ο καθημερινός σου σύμμαχος με την  Άρνικα, το Αγριοκάστανο και την Σεντέλα που χρησιμοποιούνται για την καταπραϋντική τους δράση στους καταπονημένους μυς, την  Αλόη Βέρα που απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει, ενώ η Gaultheria και η Μέντα προσφέρουν δροσιά. Το τζελ απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να διακόπτεις το πρόγραμμά σου.

voltanatura

Το VoltaNatura, με την εμπειρία των παραγωγών του Voltarol, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια, ακόμα και από παιδιά 6 ετών και άνω, προσφέροντας έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο ανακούφισης από τους καταπονημένους μυς.

Μην αφήνεις τους μυϊκούς πόνους να σε κρατούν πίσω. Με το VoltaNatura, μπορείς να επιστρέψεις στις αγαπημένες σου δραστηριότητες, να ζεις την κάθε μέρα στο μέγιστο απολαμβάνοντας τη χαρά της κίνησης φυσικά.

VoltaNatura: Γέλη φυτικής προέλευσης για μυς και μώλωπες. Καταπραΰνει και δροσίζει

Μάθε περισσότερα για το VoltaNatura

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ