Smart Life

Η Unilever Food Solutions κατακτά το Guinness World Record για το μεγαλύτερο Vegan Burger στον κόσμο

-Πόσο μεγάλο vegan burger θες; -Ναι!

Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Unilever Food Solutions: Κέρδισε το Guinness World Record για το μεγαλύτερο Vegan Burger του κόσμου 

Vegan burgers υπάρχουν πολλά. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο Vegan Burger στον κόσμο, που κατέχει το Guinness Wold Record;

Ήταν θέμα χρόνου για τη  Unilever Food Solutions να γνωρίσει την παγκόσμια επιτυχία των Ρεκόρ Γκίνες. Στις 27 Σεπτεμβρίου, χρειάστηκαν πολλά χέρια για να "σηκώσουν" το μεγαλύτερο Vegan Burger που φτιάχτηκε ποτέ. Η ζυγαριά έδειξε 213,4 κιλά (470 λίμπρα, 7.5 ουγγιά), πράγμα που έκανε την Unilever Food Solutions να αφήσει πολύ πίσω της το προηγούμενο ρεκόρ και να κατακτήσει το νέο παγκόσμιο ρεκόρ.  

Χάρη στον Chef της Unilever Food Solutions, Αναστάσιο Αλεξίου και στις άριστες δεξιότητές του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του project αλλά φυσικά και με τη συμβολή των κορυφαίων προϊόντων της εταιρείας, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού με πλούσια Hellmann’s Vegan μαγιονέζα, ζουμερό The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger μπιφτέκι και αρωματικό Knorr Primerba πάστα θυμάρι, κανείς δεν έχασε.

Πιστή στη φιλοσοφία της κατά της σπατάλης φαγητού, η  Unilever Food Solutions  , σε συνεργασία με τον με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Immortaliting μοίρασαν το τεράστιο Vegan Burger σε άστεγους ανθρώπους, αξιοποιώντας έτσι τη δημιουργία τους με τον πιο σωστό τρόπο.

Ο διευθυντής της εταιρείας, Θοδωρής Σακελλαρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αισθανόμαστε περήφανοι για το επίτευγμα, το οποίο συμβολίζει τη δέσμευση της Unilever Food Solutions να προάγει πιο βιώσιμες και, ταυτόχρονα, πιο γευστικές επιλογές μενού, συνεχίζοντας να εμπνέουμε περισσότερους να αγκαλιάσουν έναν πιο αειφόρο τρόπο διατροφής».

Για τη  Unilever Food Solutions   οι προκλήσεις αποτελούν απλά έναν τρόπο για να ανέβει ένα βήμα παραπάνω και να αποδείξει πως μπορεί να κατακτήσει όποιον στόχο θέσει, όσο υψηλός κι αν είναι αυτός. Το Guinness World Record αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εταιρεία η οποία είναι ήδη έτοιμη για την επόμενη μεγάλη νίκη της.

Μάθε περισσότερα για τη Unilever Food Solutions εδώ.