Smart Life

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops βάζει τα πρώτα τρίποντα στο Μοναστηράκι

Η αθλητική διοργάνωση που αγαπήθηκε, επιστρέφει για δεύτερη φορά σε γειτονιές της χώρας
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops επιστρέφει για δεύτερη φορά στις γειτονιές της Ελλάδας

Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει πάντα σε γρήγορους ρυθμούς στις γειτονιές όπου το 3x3 γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί που τα παρκέ ζωντανεύουν και τα καλάθια γνωρίζουν στιγμές αποθέωσης, εκεί γεννιούνται οι καθημερινοί πρωταγωνιστές των γνήσιων γηπέδων.

Η ΔΕΗ τιμά τις γενέτειρες γειτονιές του μπάσκετ 3x3 διοργανώνοντας για δεύτερη φορά το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops. Πρώτη στάση της διοργάνωσης αποτελεί μία από τις πιο κεντρικές γειτονιές της Αθήνας, η Πλατεία Μοναστηρακίου, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 10:00-14:00 και 17:00-21:30.

Μικροί και μεγάλοι κάθε ηλικίας, διάσημοι αθλητές, καλλιτέχνες, celebrities και influencers είναι όλοι καλεσμένοι σε μια free entrance εκδήλωση γεμάτη ενέργεια, δράση και διασκέδαση που θα περιλαμβάνει μπασκετικά τουρνουά 3x3 με συμμετέχοντες εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου, καλλιτεχνική FacePainting corner για παιδιά αλλά και φουσκωτό γήπεδο μπάσκετ,  360° Photobooth όπου θα αποθανατίζονται μόνο χαμόγελα, αξέχαστο DJ party το βράδυ του Σαββάτου, ατελείωτο ελεύθερο παιχνίδι και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να διαδώσει το μπάσκετ 3x3, το Ολυμπιακό παιχνίδι που ξεκίνησε από τις γειτονιές και έφτασε να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο. Το Μοναστηράκι είναι η πρώτη στάση της μπασκετικής διοργάνωσης που έρχεται για δεύτερη φορά να ξεσηκώσει τους λάτρεις του αθλητισμού και να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα μεταξύ των γηπέδων που ενώνουν καρδιές και συναισθήματα.

Το ΔΕΗ 3x3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops, στο Μοναστηράκι πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού &  Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Δήλωσε συμμετοχή και ζήσε την αθλητική εμπειρία μπάσκετ 3x3 αλλά και όλα όσα αυτή σου επιφυλάσσει.

Μάθετε περισσότερα στο dei3x3.eurohoops.net

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου