Smart Life

To efood και η Mastercard δημιουργούν τα κατάλληλα σκαλοπάτια για να κάνεις “Level Up”

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα που σε «ανεβάζει»

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
efood&Mastercard
©FREEPIK

efood & Mastercard: Αναβαθμίζουν την εμπειρία του φαγητού σου με το πρόγραμμα "Level up with Mastercard" 

Για να αποκτήσει νόημα και ισχύ κάθε βήμα προς την κορυφή, πρέπει να ανεβαίνεις και τα κατάλληλα σκαλοπάτια. Μαρμάρινα, πέτρινα ή ξύλινα, σημασία έχει η ιστορία που κουβαλούν, αυτά που συναντάς κατά την ανάβαση, καθώς και το πού μπορούν να σε φτάσουν. Και φυσικά, όσο περισσότερο ανεβαίνεις, τόσο καλύτερη είναι η θέα από ψηλά.

Το efood και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναβαθμίζουν την εμπειρία του φαγητού, με την επιβράβευση του προγράμματος “Level up with Mastercard” σε κάθε παραγγελία. Όσο παραγγέλνεις, τόσο ανεβαίνεις επίπεδο. Και όσο ανεβαίνεις, τόσο κερδίζεις. Και βέβαια, είναι τα εκάστοτε σκαλοπάτια που σε πάνε πιο ψηλά, κερδίζοντας όλο και περισσότερα.

efood&Mastercard

Εάν είσαι στην Αθήνα, την πόλη με τα πολλά επίπεδα, οι σκάλες έχουν την τιμητική τους και έτσι τα σκαλοπάτια του Level up δεν είναι τα μόνα που θα συναντήσεις. Στην καρδιά του κέντρου, βρίσκονται οι ιστορικές σκάλες της Πλατείας Συντάγματος, που δεσπόζουν επιβλητικά και συνδέουν την πλατεία με την Λεωφόρο Αμαλίας. Ένα σημείο θαυμασμού, που αποσπά τα βλέμματα των περαστικών, όπως και τα δώρα σε όλα τα επίπεδα του “Level Up”. Η αρχική ονομασία της πλατείας ήταν «Πλατεία των Ανακτόρων», αφού ανεβαίνοντας τις σκάλες της, βρίσκεσαι μπροστά από το Βασιλικό Παλάτι, το σημερινό κτήριο της Βουλής. Μετά την επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 που οδήγησε στην παραχώρηση του Συντάγματος από τον Βασιλιά Όθωνα, η πλατεία μετονομάστηκε σε Πλατεία Συντάγματος. Τις επόμενες δεκαετίες, τα ιστορικά σκαλοπάτια "γνώρισαν" μεγάλες μέρες, καθώς φιλοξένησαν πολλά σημαντικά γεγονότα όπως πολιτικές συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και λαϊκές κινητοποιήσεις, δίνοντας βήμα στον λαό να ανέβει και να μιλήσει, διεκδικώντας αναβαθμισμένα προνόμια και καλύτερες συνθήκες.

Στην Πλάκα, τα γραφικά σκαλάκια στους πρόποδες της Ακρόπολης αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ιστορικής συνοικίας. Ανεβαίνοντάς τα, η Αθήνα φαντάζει πιο όμορφη από ποτέ. Η ώρα δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος σταματά μεταξύ των αρχοντικών σπιτιών και των παραδοσιακών μαγαζιών. Κάθε σκαλοπάτι και μια νέα εικόνα, έτοιμη να μπει σε κάδρο. Όπως και με το "Level up" όπου η κορυφή αποτελεί επιβράβευση, έτσι και στο υψηλότερο μέρος της γειτονιάς της Πλάκας, η Ακρόπολη στέκεται σαν έπαθλο για τους περιηγητές.

Ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι οι εμβληματικές σκάλες που κοσμούν το Εθνικό Θέατρο με τη νεοκλασική κομψότητά τους, σαν δρόμος προς την μεγαλύτερη εστία τέχνης του Αθηναϊκού θεάτρου. Αμέτρητοι επισκέπτες έρχονται ετησίως για να δουν το συμβολικό πέρασμα, τα μεγαλοπρεπή αυτά μαρμάρινα σκαλοπάτια που συνδέουν τον έξω κόσμο, με τον χώρο του θεάτρου.

Καθώς η ανοδική πορεία είναι ο μόνος τρόπος προς την αναβάθμιση, το efood και η Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν σκαλοπάτια με αξία.Το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard” υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, ειδικά για εσένα που χρησιμοποιείς τη Νο 1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, αλλά είσαι επίσης και κάτοχος κάρτας Mastercard και σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσεις κουπόνια φαγητού και πολλά ακόμα μοναδικά δώρα.

efood&Mastercard
©FREEPIK

Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου, η εμπειρία της κάθε συναλλαγής αναβαθμίζεται. Επίλεξε το “Level up with Mastercard” πριν την ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας σου στην πλατφόρμα του efood, πλήρωσε με Mastercard, σύλλεξε πόντους και μπες αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσεις πλούσια δώρα.

efood
©FREEPIK

Κάθε βήμα προς την κορυφή μετράει και τα υψηλά επίπεδα επιβραβεύουν την προσπάθεια για ανέλιξη. Ανάλογα, λοιπόν, με το επίπεδο που έχεις φτάσει κατά τη λήξη του διαγωνισμού, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά δώρα όπως: 1 Citroën Ami, 1 iPhone 15 128GB, 1 ταξίδι στην Κροατία για 2 άτομα, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, κουπόνια για efood παραγγελίες και πολλά ακόμη.

Γιατί να μένεις στάσιμος, ενώ μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή; Τα βήματα είναι απλά, τα δώρα πλούσια και ο δρόμος πάντα σε ανταμείβει όπως πρέπει. Τι περιμένεις; Level up!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ