Smart Life

Τα κορυφαία καλάθια της Euroleague αποκλειστικά στο Novasports

Έφτασε η ώρα να απολαύσεις τη Euroleague, όπως σου αξίζει

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague αποκλειστικά στο Novasports
Euroleague αποκλειστικά στο Novasports

Οι ιστορικές στιγμές της Euroleague δεν γράφονται μόνο στα παρκέ, αλλά και στο Novasports

Επιτρέπεται να παίζεις μπάσκετ στο σαλόνι; Όταν η εμπειρία θέασης της αγαπημένης σου αθλητικής διοργάνωσης μπάσκετ ζωντανεύει στην οθόνη σου, είναι αδύνατο να μη ζήσεις την εμπειρία σα να είσαι κι εσύ εκεί. Ο ήχος της μπάλας στο παρκέ, πάσες, καρφιά και πανηγυρικά καλάθια, όλα με το δικό τους μοναδικό τρόπο, μετατρέπουν την εμπειρία του αγώνα σε αξέχαστες φάσεις αθλητικής απόλαυσης. Τώρα, οι μεγάλες στιγμές της Euroleague βάζουν τρίποντο στο σαλόνι του σπιτιού σου, αποκλειστικά στο Novasports, που μπορείς να το αποκτήσεις με τα προγράμματα ΕΟΝ+ της Nova.

Η Euroleague, η αθλητική διοργάνωση με τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ, συνεχίζει να προσφέρει στιγμές χαράς, αδρεναλίνης, πανηγυρισμού και συγκίνησης, αποκλειστικά στο Novasports. Τώρα, δεν χάνεις στιγμή από τους αγαπημένους σου αγώνες, αφού μπορείς να τους έχεις όπου θες. Στην τηλεόραση, στο Laptop ή στο smartphone σου, όπου κι αν είσαι, οι αγαπημένες σου αγωνιστικές αναμετρήσεις είναι μαζί σου και βάζουν καλάθι στην αθλητική ψυχαγωγία.

Στο πλαίσιο της Euroleague, της προηγούμενης σεζόν, δύο Ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κατέλαβαν από μια θέση στο Final Four χαρίζοντάς μας έτσι στιγμές δόξας και υπερηφάνειας που θα μείνουν για πάντα αξέχαστες. Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν τελείωσαν εκεί αφού στο τέλος του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο της διοργάνωσης προσφέροντας κορυφαίες συγκινήσεις και στιγμιότυπα γεμάτα χαμόγελα και ενθουσιασμό. Με ανυπομονησία αναμένουμε την επόμενη σεζόν της Euroleague ώστε να ζήσουμε ξανά συναρπαστικά καλάθια κορυφής.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Euroleague αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις μπάσκετ στην Ευρώπη. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές φιλοξενούνται σε αυτήν και οι αγώνες της προσελκύουν εκατομμύρια θεατές, τόσο στα γήπεδα όσο και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Ένταση, πάθος, πάσες, τρίποντα, όλα περιλαμβάνονται στις μπασκετικές αναμετρήσεις που αφήνουν εποχή. Τώρα, στο Novasports γίνεσαι μέλος κάθε κερκίδας που ζει τις μεγάλες στιγμές, από την άνεση, όμως, του σπιτιού σου.

Τώρα, κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η λειτουργία timeshift της πλατφόρμας ΕΟΝ της Nova, σου επιτρέπει γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να απολαύσεις τους αγώνες που δεν πρόλαβες ή που θες να δεις ξανά όποια στιγμή επιλέγεις εσύ. Οργάνωσε τις καλύτερες sport βραδιές με τους φίλους σου στο σπίτι και απολαύστε όλοι μαζί είτε live είτε ακόμη κι ετεροχρονισμένα, καλάθια και ανατροπές που κόβουν την ανάσα.  Επιπλέον, στις ζωντανές μεταδόσεις, το EON Sports Mode, σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς ζωντανά στατιστικά κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Έφτασε η ώρα να απολαύσεις τη Euroleague, όπως σου αξίζει. Φυσικά με τα προγράμματα EON+, έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων εκτός από τη Euroleague κι όλα αυτά μόνο από 28 ευρώ/μήνα.

Οι ιστορικές στιγμές της Euroleague δεν γράφονται μόνο στα παρκέ, αλλά και στο Novasports. Στην πλατφόρμα ΕΟΝ, μπορείς να απολαύσεις πληθώρα αθλητικών γεγονότων όπου και όποτε εσύ θες.

Μάθε περισσότερα στη σελίδα της Nova ΕΔΩ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ