Smart Life

H Johnson & Johnson MedTech με το «work-life» balance ξεχωρίζει ως Top Employer για 3η συνεχή χρονιά

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για την Johnson & Johnson MedTech, ο κάθε εργαζόμενος είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά

Ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή ή αλλιώς work-life balance. Τι είναι αυτός ο όρος που ακούμε συνεχώς και τι ακριβώς σημαίνει στην πράξη; Οι νέες γενιές εργαζομένων σήμερα αναζητούν μια θέση η οποία ναι μεν θα τους ανταμείβει δίκαια και ικανοποιητικά, αλλά αυτός πλέον δεν είναι ο μόνος στόχος. Κάθε εργαζόμενος ψάχνει για έναν εργοδότη που όχι μόνο θα αναγνωρίζει την προσφορά του στην εργασία και θα του παρέχει ένα συμπεριληπτικό, χωρίς διακρίσεις περιβάλλον εργασίας, αλλά ταυτόχρονα θα του δίνει το περιθώριο να απολαμβάνει τη ζωή του έξω από αυτήν και να κάνει όλα αυτά που τον γεμίζουν και τον ευχαριστούν.

Με 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Johnson & Johnson MedTech συνεχίζει να καινοτομεί, υιοθετώντας πρακτικές που δίνουν στον κάθε εργαζόμενο κατάλληλα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να βρει και να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Η δέσμευσή της να στηρίζει το εργατικό της δυναμικό με πολλούς τρόπους, αναγνωρίστηκε από το Top Employer Institute που της απέδωσε τον τίτλο του «Top Employer Greece» για τρίτη συνεχή χρονιά. Μάλιστα, η βαθμολογία που συγκέντρωσε σε αρκετές κατηγορίες της αξιολόγησης, την τοποθέτησε πάνω από τον μέσο όρο των υπόλοιπων εταιρειών που συμμετείχαν στη διαδικασία, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στην J&J Medtech, οι εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να διατηρούν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η εταιρεία υποστηρίζει ευέλικτα προγράμματα και πρωτοβουλίες ευεξίας, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποί της μπορούν να αναπτυχθούν στην καριέρα τους ενώ απολαμβάνουν χρόνο για προσωπικές δραστηριότητες και χόμπι. Αυτή η ισορροπία βοηθά τους εργαζομένους να αναπτυχθούν επαγγελματικά, να παραμείνουν παραγωγικοί και να ευδοκιμήσουν τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Johnson & Johnson MedTech

Το 2024, η Johnson & Johnson MedTech δε μένει στάσιμη, συνεχίζει να εξελίσσεται και να σημειώνει σημαντική πρόοδο σε κρίσιμους τομείς όπως Diversity & Inclusion, Talent Acquisition, Work Environment, Leadership και Employee Listening. Θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της απέναντι σε αυτούς τους βασικούς πυλώνες, εφαρμόζει αξιοκρατικές διαδικασίες πρόληψης, προσφέρει ειδικές παροχές στους γονείς και προγράμματα mentoring σε όλους, ενώ προωθεί και στηρίζει την ευεξία μέσω στοχευμένων προγραμμάτων σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας.

Για την Johnson & Johnson MedTech, ο κάθε εργαζόμενος είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά. Η Μαρία Δρακοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, επισημαίνει: «Οι τρεις διαδοχικές διακρίσεις μας ενισχύουν την προσπάθεια να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτές οι διακρίσεις αντανακλούν την αφοσίωση και το ταλέντο των ανθρώπων μας και μας κινητοποιούν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

Ανακάλυψε τον κόσμο της Johnson & Johnson MedTech ΕΔΩ και ξεκίνα την επόμενη φάση της καριέρας σου σε έναν από τους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας.