Smart Life

6 λόγοι για να σπουδάσεις ζαχαροπλαστική στη LE MONDE

Η κατάλληλη συνταγή για εν δυνάμει ζαχαροπλάστες

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LE MONDE

LE MONDE: Το ιδανικό μέρος να σπουδάσεις Ζαχαροπλαστική

Ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξεις την κατάλληλη σχολή Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και ποια η συνταγή της επιτυχίας για να χτίσεις την καριέρα σου πάνω σε ισχυρά θεμέλια; Η σωστή επιλογή σχολής μοιάζει με μια συνταγή ζαχαροπλαστικής. Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πετυχημένο αν ακολουθήσεις πιστά τα βήματα που σου δίνονται, με ακρίβεια και αφοσίωση, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Σου παραθέτουμε κάποια βασικά tips για να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου.

LE MONDE

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό Ίδρυμα
Η αναγνώριση μιας σχολής Ζαχαροπλαστικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι σημαντικό κριτήριο για να την επιλέξεις για τις σπουδές σου και να κατανοήσεις σε ποιους τομείς έχει διαπρέψει.

Εξειδικευμένο προσωπικό
Οι καθηγητές παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάλληλη επιλογή σχολής. Αναλόγως την εμπειρία αλλά και την μεταδοτικότητά τους ως εκπαιδευτικοί, θα μπορέσεις κι εσύ να αντλήσεις όσα περισσότερα εφόδια μπορείς για την μετέπειτα καριέρα σου.

LE MONDE

Σύγχρονες εγκαταστάσεις
Ο τομέας της Ζαχαροπλαστικής εξελίσσεται συνεχώς. Για αυτό και είναι σημαντικό, το εκάστοτε εκπαιδευτικό Ίδρυμα να προσπαθεί να συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και κατ' επέκταση με την τέχνης της Ζαχαροπλαστικής, των καινοτόμων μεθόδων αυτής και την πρακτική άσκηση των μαθητευόμενων πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις.

LE MONDE

Μελλοντική επαγγελματική εξασφάλιση
Ένα από τα κυριότερα κριτήρια επιλογής μιας τέτοιας σχολής είναι φυσικά και οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης καθώς και οι προοπτικές επαγγελματικής εξασφάλισης που σου προσφέρει. 

Δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο εξωτερικό
Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια επιλογή που καλό θα ήταν να σου παρέχει η σχολή που θα διαλέξεις έτσι ώστε να μπορείς να έχεις την επιλογή της εκπαιδευτικής εξέλιξης σε κάποια άλλη χώρα με διαφορετικές τεχνικές πάνω στο κομμάτι της Ζαχαροπλαστικής.

Παραδείγματα καταξιωμένων αποφοίτων
Οι απόφοιτοι της κάθε σχολής είναι μια σημαντική ένδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στην κάθε σχολή, ειδικά αν ο αριθμός των καταξιωμένων αποφοίτων είναι μεγάλος. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, είναι το κορυφαίο  ίδρυμα στην Ελλάδα στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής και πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια. Με πανελλήνιες αλλά και διεθνείς αναγνωρίσεις και βραβεύσεις, διακεκριμένους pastry chefs που απαρτίζουν  το προσωπικό, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις,  και δυνατότητα συνέχισης φοίτησης στο εξωτερικό, η LE MONDE αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις πιο αποτελεσματικές σπουδές Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

LE MONDE Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς pastry chefs

Πολλά γνωστά ονόματα από το χώρο της Ζαχαροπλαστικής έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τη LE MONDE, όπως ο Ιωάννης Κίκιρας, Απόφοιτος Chef Patissier, Co Owner Overoll Croissanterie, o Νικόλας Νικολόπουλος, 1st World Chocolate Master, ο Κρίτων Πουλής, Executive Pastry Chef & Project Manager, Humain by Jul's και άλλοι πολλοί καταξιωμένοι επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Με τη σωστή επιλογή σπουδών το μέλλον προβλέπεται πάντα πιο γλυκό. Ειδικά αν αποφασίσεις να σπουδάσεις ζαχαροπλαστική, ειδικότερα  αν επιλέξεις τη Le Monde.

Μάθε περισσότερα για τη Le Monde και το πρόγραμμα σπουδών «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ», εδώ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ