Smart Life

Lotus Play Cafe: Στο κέντρο της Αθήνας παίζεται το παιχνίδι σωστά

Η εμπειρία στο Lotus Play Cafe το κάνει τον ποιο fun προορισμό της πόλης

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Crystal Lotus
Crystal Lotus

Lotus Play Cafe: Το gaming στέκι με πάνω από 1000 παιχνίδια, θεματικά movie nights, ξεχωριστά events και πολλά parties

Σου αρέσουν τα παιχνίδια, όπως ας πούμε τα quiz γνώσεων; Εμείς στην Athens Voice τα λατρεύουμε. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε. Ερώτηση: Τι βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις πασίγνωστους σταθμούς του μετρό της Αθήνας, είναι «ντυμένο» με πολύ χρώμα, έχει ξεκάθαρα pop διάθεση και εκεί ο επισκέπτης ή ο κάτοικος της πόλης θα πιει δροσιστικά cocktails, μυρωδάτο καφέ και θα γευτεί πεντανόστιμα σνακς, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με την ψυχή του; Extra hint: Έχει ειπωθεί για αυτό το ιδιαίτερο στέκι ότι η εμπειρία που προσφέρει είναι καλύτερη και από μία επίσκεψη στην Ακρόπολη. Πάρε μερικά δευτερόλεπτα να το σκεφτείς… Τικ τακ… Τέλος χρόνου. Συγχαρητήρια το βρήκες.

Ο λόγος για το Crystal Lotus, το gaming στέκι στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης όπου είναι ο παράδεισος για τους Geeks της Αθήνας και όχι μόνο. Διότι, αν το καλοσκεφτείς, όλες και όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας που θέλει που και που να παίζει, να πορώνεται γύρω από ένα ταμπλό, να ακονίζει το μυαλό του για να λύνει γρίφους και να περιμένει με αγωνία τη σειρά του για να ξεδιπλώσει στρατηγικό ταπεραμέντο.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

Αν ήδη ψήθηκες για τη φάση, όπως κατάλαβες και από την ερώτηση του μίνι κουίζ στην αρχή, στο Crystal Lotus φτάνεις εύκολα με το μετρό. Σε βολεύουν το ίδιο οι σταθμοί Μοναστηράκι, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο - ανάλογα από πού ξεκινάς - και είναι ο ιδανικός προορισμός για διασκέδαση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ίσως, τώρα που το σκέφτομαι, η λέξη «ψυχαγωγία» να είναι πιο ταιριαστή. Άλλωστε το παιχνίδι είναι μία ουσιαστική δραστηριότητα που στοχεύει στον νου αλλά και στην ψυχούλα του ανθρώπου.

Μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει να παίζεις… Ακόμα κι αν άφησες τη διάθεση του παιχνιδιού πίσω στα παιδικά σου χρόνια, είμαι βέβαιη ότι με μία βόλτα από το Crystal Lotus θα την ξαναβρείς αναλλοίωτη. Μιλάμε ως επί το πλείστον, φυσικά, για επιτραπέζια παιχνίδια. Από εκείνα που η παρέα αλληλεπιδρά, έρχεται κοντά και ο ένας γνωρίζει τον άλλο καλύτερα, όσο ο χρόνος κυλάει χωρίς να τον καταλαβαίνεις, αβίαστα ευχάριστα και ξέγνοιαστα.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

Θα βρεις εκεί πάνω από 100 παιχνίδια για 2 ή και για πολλά περισσότερα άτομα για να παίξεις for free. Από κλασικά παιχνίδια γνώσεων, στρατηγικής και δεξιοτήτων μέχρι σύγχρονα παιχνίδια που έχουν κατακτήσει το κοινό τα τελευταία χρόνια. Μία ειδική κατηγορία παιχνιδιού που αγαπάει ο κόσμος και απολαμβάνει να παίζει και στο Crystal Lotus είναι, βέβαια, και τα λεγόμενα Trading Card Games (TCG) games. Εκείνα με τις κάρτες που πρέπει να καταστρώσεις τη δική σου προσωπική ή ομαδική στρατηγική για να πάρεις τη νίκη. Σημείωση: είναι υπέροχα τα παιχνίδια ακόμα και όταν χάνεις - γιατί σε πεισμώνουν για την επόμενη φορά, για σκέψου.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

Θα βρεις όμως και μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών που μπορείς να προμηθευτείς γιατί αν ανήκεις στην κατηγορία του expert player ή αν σκοπεύεις να γίνεις, είμαι βέβαιη ότι θες να έχεις το ολοδικό σου ταμπλό, τις κάρτες σου, τα πιόνια σου, τα ζάρια σου. Για να πάρεις μία γερή ιδέα τσέκαρε το crystallotus.eu.

Η εμπειρία στο Crystal Lotus είναι τόσο ενδιαφέρουσα που ακόμα κι αν είσαι σε φάση που απλώς αναζητάς νέες δραστηριότητες για να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου και να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, είναι ο ιδανικός προορισμός. Πάντα υπάρχουν άλλωστε τέτοιες φάσεις στη ζωή, που δεν έχουν φύλο ή ηλικία, όπως και το παιχνίδι βέβαια, και άσε που δεν είμαστε όλοι προγραμματισμένοι για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ή extreme sports. Εκεί, λοιπόν, θα ανοίξεις τον κύκλο σου και θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με αντίστοιχα ενδιαφέροντα. Είναι η τέλεια ιδέα ακόμα και για ένα ρομαντικό hang out με το ταίρι σου - θα κάνεις και εντύπωση με τις παικτικές σου δεξιότητες. Στην αίθουσα υπάρχει ακόμα και ένα όμορφο επιτραπέζιο σκάκι - αν είσαι επίδοξος πρωταθλητής στο άθλημα, σου χρειάζεται αυτή η πληροφορία.

Ακόμα και τώρα, μέσα στο κατακαλόκαιρο που η πόλη βράζει από τη ζέστη, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το επισκεφτείς. Θα απολαύσεις την τέλεια δροσιά στην κλιματιζόμενη σάλα ανάμεσα σε πλουμιστά ράφια με πρωτότυπα παιχνίδια, συλλεκτικές μινιατούρες ηρώων παιχνιδιών, βιβλία, gadgets - μοναδικές ιδέες για συμβολικά δωράκια - και ένα γυαλισμένο Greek World Cup να στέκεται περήφανα στο πιο ψηλό ράφι. Αμέ, έχουμε και τέτοιες διακρίσεις σε αυτή τη χώρα, τι νόμιζες. Κατά μόνας, με το πρόσωπο ή την παρέα σου - ακόμα κι αν είναι τετράποδη - οι cool άνθρωποι του Crystal Lotus θα εκτοξεύσουν κατά πάνω σου άπειρα κύματα θετικής ενέργειας και θα σου εξηγήσουν τα πάντα γύρω από την φανταστική εμπειρία του live gaming.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

Μάλιστα πυκνά συχνά διοργανώνουν και ξεχωριστά events για newbies στον χώρο του role play gaming, για να μάθεις πώς φτιάχνεται ο χαρακτήρας με μολύβι και χαρτί. Μόλις αποκτήσεις και εσύ εμπερία θα έχεις και τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε κάποιο τουρνουά - γιατί, ναι, διοργανώνουν και από αυτά. Και σου έχω και καλύτερο, αν λατρεύεις τα video games, έχε υπόψη σου ότι μερικά φαντασμαγορικά events στην κατηγορία σε περιμένουν.

Το Crystal Lotus είναι ο αγαπημένος προορισμός πολύ κόσμου. Το προτιμά η σπουδάζουσα νεολαία της αττικής γης για τις μαζώξεις της, το αγαπούν όμως και οι αγγλόφωνες παρέες που εργάζονται στην πόλη μας και πυκνά συχνά διοργανώνουν εκεί τις συναντήσεις τους. Οι πιστοί θαμώνες μάλιστα πραγματοποιούν στην πολυμορφική σάλα του τα δικά τους gaming parties ή ακόμα και μοναδικά εταιρικά events.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

Η εμπειρία είναι τόσο πολύπλευρη που βρίσκουν ξεχωριστό χώρο ακόμα και θεματικά movie nights που γίνονται ανάρπαστα, όπως εκείνο πριν κάποιους μήνες - ένας κυριολεκτικά μαραθώνιος για τους λάτρεις του Harry Potter. Για να μην χάνεις όλα αυτά τα υπέροχα που συμβαίνουν στο Crystal Lotus να το κάνεις follow στα social.

Αν έφτασες μέχρι εδώ διαβάζοντας αυτό το άρθρο, είσαι δυνατός παίκτης και έχεις ήδη σκεφτεί ποια μέρα θα βρεθείς εκεί για να γνωρίσεις τη μεγάλη παρέα του Crystal Lotus. Μεταξύ μας δεν θα αντισταθείς να μην παίξεις ακόμα κι αν δεν έπαιξες ποτέ. Είναι τέτοια η ενέργεια του κόσμου που θα σε παρασύρει. Τα γέλια, οι συγκινήσεις του παιχνιδιού και η αγωνία για το αποτέλεσμα, είναι τα χαρακτηριστικά ενός νέου θετικού κόσμου που θα σε συναρπάσει.

Crystal Lotus
Crystal Lotus

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ