Smart Life

Nova: Μεγάλος χορηγός του 30ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας»

Από 2 έως 14 Οκτωβρίου, οι κινηματογραφικές αίθουσες ζωντανεύουν

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NOVA

Nova: Μεγάλος χορηγός στο 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 

Τι είναι για εσένα το σινεμά; Τη στιγμή που τα φώτα σβήνουν και οι ιστορίες ξεδιπλώνονται, ο καθένας ζει και τη δική του προσωπική συναισθηματική εμπειρία. Συγκίνηση, αδρεναλίνη, συμπάθεια, ένταση, ταύτιση. Οι αίθουσες  γεμίζουν και το ταξίδι ξεκινάει.

NOVA

Για τη Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών  και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το σινεμά είναι το παράθυρο σε νέους κόσμους κι εμπειρίες που πρέπει να μοιράζονται. Για αυτό και υποστηρίζει θερμά, για μία ακόμη χρονιά, ως μεγάλος χορηγός, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας», από τις 2 έως τις 14 Οκτωβρίου. Φέτος, το επετειακό διεθνές Φεστιβάλ γιορτάζει 30 χρόνια κινηματογραφικής μαγείας και θερμής υποστήριξης της εγχώριας δημιουργίας και η Nova γιορτάζει μαζί του, στις αίθουσες ΔΑΝΑΟΣ Ι & ΙΙ, CINOBO ΟΠΕΡΑ Ι & ΙΙ., ΑΣΤΟΡ, ΑΣΤΥ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ,  ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και ΠΑΛΛΑΣ.

Η φιλοσοφία πίσω από τις «Νύχτες Πρεμιέρας» είναι να δοθεί λόγος σε νέες δυναμικές φωνές του παγκόσμιου σινεμά που κάνουν τώρα την αρχή στην κινηματογραφική τους καριέρα και να συστηθούν στο ελληνικό κοινό.

«Νύχτες Πρεμιέρας» και Nova σου κλείνουν ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, όπου και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του θεσμού, με την πρώτη πανελλήνια προβολή της νέας ταινίας του Σον Μπέικερ, ANORA. Με έναν Χρυσό Φοίνικα από το Φεστιβάλ των Καννών στο βιογραφικό της ταινίας, η βραδιά προβλέπεται να μείνει αξέχαστη. 

NOVA

Η Ανόρα είναι μια νεαρή σεξεργάτρια που γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 20χρονου πλουσιόπαιδου, με τον οποίο θα παντρευτούν σε έναν παρορμητικό γάμο στο Λας Βέγκας. Η ιστορία της Ανόρα μοιάζει με αυτή της Σταχτοπούτας, χωρίς να στέκεται μόνο στο ερωτικό κομμάτι αλλά θίγει και θέματα όπως οι κοινωνικές ανισότητες, οι εμπειρίες που οδηγούν σε μαθήματα ζωής, η αυτογνωσία και η πίστη στα καλύτερα που έρχονται. ΗNova ως μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», υποδέχεται όλους τους σινεφίλ στην ταινία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού του εξωτερικού και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Στο πλαίσιο στήριξης της Nova στις «Νύχτες Πρεμιέρας», η ταινία "How to Have Sex" της Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ που απέσπασε στο περσινό φεστιβάλ το βραβείο Χρυσή Αθηνά Καλύτερης Ταινίας, θα κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1 την Κυριακή 6/10 στις 22.00 και πλέον θα είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα ΕΟΝ. Η ενηλικίωση δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης και για αυτό οι τρεις πρωταγωνίστριες που ταξιδεύουν στα Μάλια μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις τους, αποφασίζουν να ανακαλύψουν τις διασκεδαστικές πτυχές της, αλλά σχετικά απότομα. Μια ταινία που θα συνοδεύσει σίγουρα τις πιο πετυχημένες βραδιές σινεμά στο σπίτι.

Η Nova, θερμός υποστηρικτής της έβδομης τέχνης, στηρίζει ενεργά την εορταστική 30ή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας» ως μεγάλος χορηγός. Από τις 2 έως τις 14 Οκτωβρίου, οι σκοτεινές αίθουσες φωτίζουν τις οθόνες τους με ζωντανές εικόνες που γίνονται ιστορίες και καθρεφτίζουν τη ζωή μέσα από τη δική τους μοναδική τέχνη. Ο κόσμος του σινεμά σε περιμένει να τον ανακαλύψεις και η Nova είναι εκεί για να απογειώσει την εμπειρία σου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ