Smart Life

Grey Studios: Ηγέτης στην ηλεκτρονική μουσική παραγωγή και εκπαίδευση, από το 2015

Κορυφαίος εξοπλισμός, επαγγελματισμός και σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Grey Studios

Grey Studios: Τα κορυφαία studios μουσικής παραγωγής και τι σου παρέχουν 

Από το 2015, η Grey Studios έχει καθιερωθεί ως η πρώτη και κορυφαία εταιρεία μουσικής παραγωγής στην Ελλάδα, με εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα και στο Αιγάλεω με συνολικά έξι πλήρως εξοπλισμένα στούντιο.

Grey Studios

Η εξειδίκευσή των Grey Studios  στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής (House, ElectroTechno,Trance κ.α.) περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χάρη στην ομάδα που διαμορφώθηκε τα τελευταία 8 χρόνια, τα Grey δραστηριοποιούνται επίσης σε pop, trap, hip hop και ελληνική μουσική, με έμφαση σε αγγλόφωνο και ελληνόφωνο ρεπερτόριο.

Grey Studios

Με πάθος για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη της μουσικής σκηνής, προσφέρουν ιδιαίτερα και προσωποποιημένα σεμινάρια μουσικής παραγωγής και DJingκαθοδηγούμενα από επαγγελματίες με έμφαση στο mentoring, οι οποίοι κυκλοφορούν ενεργά τη μουσική τους. Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην πρακτική εκπαίδευση και στοχεύουν στην επίσημη κυκλοφορία μουσικής ή στην επαγγελματική κατάρτιση των DJs.

Grey Studios

Επιπλέον, τα Grey Studios αποτελούν ένα αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης της ImageLine (FLStudio) στην Ελλάδα και επεκτείνουν συνεργασίες με άλλα λογισμικά όπως το Ableton και το Cubase. Μαθητές τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει μουσική σε διεθνείς δισκογραφικές όπως η Armada Music,Revealed Recordings, Smash The House, DOORN Records (Spinnin') κ.α.

Ανακάλυψε τη νέα σειρά podcast που δημιούργησαν και μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα σεμινάρια που διεξάγονται, καθώς κι επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για τη μουσική παραγωγή και το DJing.

S03 - EP 01 Εισαγωγή και Ιστορία των Σεμιναρίων (music production)

Τα Grey ξεχωρίζουν για τη δημιουργία ενός μοναδικού DJ Booth προς ενοικίαση με εξοπλισμό Pioneer, όπου DJs μπορούν να εξασκούνται, να ηχογραφούν και να βιντεοσκοπούν τα sets τους.

Grey Studios

Παράλληλα, συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες υλοποιώντας καινοτόμα project όπως το πρώτο 3D Audio διαφημιστικό και το πρώτο AI avatar στην Ελλάδα. Στον τομέα των διαφημιστικών σποτ, δημιουργούν πρωτότυπη μουσική και ηχητικά έργα για επώνυμα brands και διαφημιστικές εταιρείες.

Από το 2016, επεκτάθηκαν και στην παραγωγή podcasts και audiobooks, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ηχογράφησης και παραγωγής περιεχομένου.

Τέλος, από το 2018, εισήγαγαν την υπηρεσία παραγωγής βίντεο, προσφέροντας ολοκληρωμένα projects για καλλιτέχνες και εταιρείες, συνδυάζοντας άρτια ήχο, μουσική και εικόνα.

Για να γνωρίσεις την ομάδα πίσω από όλα αυτά καθώς και τον κόσμο των Grey Studios, επισκέψου το επίσημο site της εταιρίας και μάθε περισσότερα για την μουσική παραγωγή, το βίντεο και τον multimedia ήχο στην Ελλάδα.

Grey Studios

Πελάτες – Podcast

Οι εμπειρίες των πελατών, «μιλούν» από μόνες τους. Άκουσε τι έχουν να πουν για τη συνεργασία τους με τα Grey Studios.

Ο Deagon (Πολύδωρος Φρουζάκης), με κυκλοφορίες σε Revealed Recordings & Enhanced Music, αναφέρει ότι το σεμινάριο τον βοήθησε να κατανοήσει ακόμη και τα tutorials που παρακολουθούσε στο παρελθόν, καθώς πριν δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι ακούει και βλέπει.

Η εμπειρία των σεμιναρίων των Grey Studios μέσα από τα μάτια ενός εκπαιδευόμενου. 

S02 - EP02 - Polydoros Frouzakis (Deagon) Artist - Music Producer

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, δημοσιογράφος και συγγραφέας, μιλά για τη συνεργασία του με τα Grey Studios και εκφράζει πόσο ικανοποιημένος έμεινε ο ίδιος, αλλά κυρίως ο πελάτης και η εταιρεία από το εξωτερικό που είχε την επιμέλεια του project. Άκουσε τα όσα έχει να πει μέσα από τη δική του εμπειρία. 

S02 - EP05 - Christos Sotirakopoulos (Δημοσιογράφος/Συγγραφέας)

Ο Μενέλαος Γεωργίου, δημιουργός του επιτυχημένου podcast Γεγονότα που συγκλόνισαν, επισημαίνει πόσο καθοριστική ήταν η ποιότητα ήχου και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του, χάρη στη συνεργασία του με τα Grey Studios από τα πρώτα στάδια του project.

Άκουσε ολόκληρο το podcast με το success story του Μενέλαου:

S02 - EP08 Menelaos Georgiou (Gegonota pou siglonisan)

Δήλωση ιδιοκτήτη και συνιδρυτή (Co-Founder/Owner) της Grey Studios

Χρήστος Μάτης: «Με όπλο και βάση την ισχυρή και αφοσιωμένη ομάδα των Grey Studios, η οποία είναι αποτέλεσμα χημείας αλλά και σεβασμού στην συναδελφικότητα, είμαστε περήφανοι που έχουμε χτίσει και διατηρήσει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ένα σταθερό Εταιρικό και Καλλιτεχνικό πελατολόγιο που μας εμπιστεύεται να φέρουμε εις πέρας την έμπνευση και την προβολή τους!

Η υπόσχεσή μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια, αγάπη και πάθος, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες όσων έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε».

Giveaway

Κέρδισε Δωρεάν Συμμετοχή σε Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Μουσικής Παραγωγής και DJing!

Με αφορμή την αγάπη τους για τη μουσική και την επιθυμία τους να υποστηρίξουν νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, η Athens Voice και τα Grey Studios δίνουν τη δυνατότητα σε 1 υπερτυχερό νικητή ή νικήτρια να κερδίσει δωρεάν το σεμινάριο εκμάθησης (FL Studio, Ableton ή Cubase) σε συνδυασμό με το βασικό σεμινάριο djing στις εγκαταστάσεις των Grey Studios.  

Κάνε follow τη σελίδα των Grey Studios στο instagram και στείλε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σου γράφοντας Grey Studios στο θέμα μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

Site: https://greystudios.gr/

Youtube: www.youtube.com/@GreyStudiosAthens

Instagram: https://www.instagram.com/greystudiosathens/

Facebook: https://www.facebook.com/greystudiosathens/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@greystudiosathens

Spotify: https://open.spotify.com/show/7afsgdRxyW32ybPYvYUVMH?si=64c6d762523e42ea

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ