Smart Life

Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Γιατί αυτός ο Αγώνας θα μείνει αξέχαστος σε όλους

Όλα όσα ζήσαμε στη φετινή διοργάνωση από τις κερκίδες της Κωτσόβολος

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωτσόβολος και Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Όσα έγιναν στον μεγάλο αγώνα

Κωτσόβολος: Ο μεγάλος χορηγός του Ράλλυ Ακρόπολις 2024 και η ΑμεΑ friendly κερκίδα για εντυπωσιακό θέαμα χωρίς εμπόδια και διακρίσεις

Σκόνη, ταχύτητα, αγωνία. Τρεις λέξεις που ξεχωριστά σημαίνουν κάτι διαφορετικό, όμως μαζί συνθέτουν παραδοσιακά το «εκρηκτικό» κοκτέιλ του Ράλλυ Ακρόπολις. Αυτοί είναι οι λόγοι που ο συγκεκριμένος αγώνας κερδίζει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερους πιστούς της αυτοκίνησης παγκοσμίως. Και αυτή η χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο φετινός αγώνας άφησε για μια ακόμα φορά το κοινό άφωνο. Βρεθήκαμε εκεί, παρακολουθήσαμε τις ειδικές διαδρομές έχοντας δίπλα μας τους κινητήρες που «γρύλλιζαν» και νιώσαμε μέρος του αγώνα. Και όλα αυτά χάρη στην εμπειρία που προσέφερε η Κωτσόβολος  μέσω της ΑμεΑ friendly κερκίδας που έστησε για την παρακολούθηση της Super Special Stage στον Σείριο. 

Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο αγώνα

Ο αθλητισμός έρχεται για να μας ενώσει, να φέρει πιο κοντά άτομα με το ίδιο πάθος και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν εντυπωσιακές επιδόσεις και θεάματα, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Αυτό είναι κάτι που ο Κωτσόβολος το γνωρίζει και το έκανε πράξη στο Ράλλυ Ακρόπολις τοποθετώντας την ΑμεΑ friendly κερκίδα. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στον αθλητισμό και όλοι έχουμε δικαίωμα στην ανδρεναλίνη και στη διασκέδαση. Κοινός παρονομαστής της παρέας μας; Ο ξέφρενος ενθουσιασμός όταν παρακολουθούμε έναν αγώνα ταχύτητας. Αυτό το χτυποκάρδι που ενώ δεν αγωνιζόμαστε, νιώθουμε το κάθε δευτερόλεπτο. 

Στο φετινό  Ράλλυ Ακρόπολις, η αγωνιώδης δράση σε συνδυασμό με τα ελληνικά τοπία, μας χάρισαν ένα πρώτης τάξεως θέαμα, ακόμα και για όσους μπορεί να μην είναι πιστοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα θέαμα που όλοι αξίζει να παρακολουθήσουμε έστω μία φορά στη ζωή μας- ομολογουμένως και εμένα ήταν στο bucket list μου και το τίκαρα. Και το πιο εντυπωσιακό θέαμα; Ήταν στην Υπερειδική διαδρομή στον Σείριο! Εκεί, στην ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα της Κωτσόβολος, καλεσμένοι της εταιρείας, πελάτες, εργαζόμενοι, συνεργάτες αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό ομολογουμένως θέαμα, κατέφθασαν στην περιοχή, κάθισαν στην κερκίδα της Κωτσόβολος και είδαν από κοντά την Υπερειδική Διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις. Έτσι και εγώ, ως μέλος πια αυτής της περήφανης ομάδας, κάθισα αναπαυτικά στις κόκκινες καρέκλες της κερκίδας Κωτσόβολος -αν και από το αδικαιολόγητο άγχος μου σηκωνόμουν συνεχώς- και απήλαυσα έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές.

Κωτσόβολος και Ράλλυ Ακρόπολις 2024:

Οι παλμοί παρέμειναν υψηλοί, καθώς ο τελικός νικητής θα κρινόταν στην τελευταία ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχώρι και την Wolf Power Stage. Ο Σεμπάστιεν Όγερ, ο οποίος ήταν σχεδόν βέβαιος για τη 2η θέση, έχασε τον έλεγχο σε μία δεξιά στροφή, η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για την έκβαση της κούρσας, με αποτέλεσμα να μην τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Στην κατηγορία του WRC2 είχαμε ένα ακόμα «θρίλερ». Ο Σάμι Παγιάρι ήταν προπορευόμενος καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας, όμως λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού είχε μια απροσδόκητη ανατροπή στη Wolf Power Stage και αυτό παραλίγο να του στερήσει τη νίκη. Σε μία επίδειξη ψυχραιμίας και επαγγελματισμού, ο νεαρός οδηγός κατάφερε να τερματίσει ισόπαλος με τον Ρόμπερτ Βίρβες. Από τα ελληνικά πληρώματα ξεχώρισε ο Παναγιώτης Ρουστέμης με τη σταθερή του απόδοση σε όλο το Ράλλυ με τους Ιορδάνη Σερδερίδη και Θέμη Χαλκιά να τον ακολουθούν. Ένα σκηνικό γεμάτο plotwists και ανατροπές.

Κωτσόβολος και Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Και τι καλύτερο από το να βλέπεις μπροστά σου κάτι τόσο έντονο; Το να έχεις αναμνηστικά δώρα, να σου θυμίζουν κάτι τόσο ξεχωριστό! Κατά τη διάρκεια θέασης προσφέρθηκαν σε όλους μας κεράσματα που έκαναν την όλη εμπειρία ακόμη πιο τοπ, ενώ δεν έλειψαν οι γεμάτες με δώρα τσάντες από την Κωτσόβολος- έριχνα συνεχώς κλεφτές ματιές να δω τι μπορεί να κρύβουν. Η συγκεκριμένη εταιρία υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, καταφέρνοντας να μας χαρίσει μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα. Να σημειωθεί πως είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το νέο concept του καταστήματος «Kωτσόβολος Outlet» στο Σείριο, το μεγαλύτερο Outlet στην Ελλάδα με προϊόντα τεχνολογίας, που προάγει την κυκλική οικονομία. Έχω πει ήδη στο γκατζεντάκια κολλητό μου να πάμε το Σάββατο. Σίγουρα θα ακολουθήσει και η ξαδέρφη μου που τα πάντα περί βιωσιμότητας τη συγκινούν τελευταία.

Μέσα από δρώμενα και πολλές εκπλήξεις της εταιρείας Κωτσόβολος, αυτό το Σάββατο έμεινε αξέχαστο σε όλους, τόσο για τις στιγμές ταχύτητας, όσο για την υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η συμπερίληψη. Είναι συγκινητικό να βλέπεις οικογένειες ενωμένες να απολαμβάνουν το Ράλλυ από τόσο κοντά. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια και νιώσαμε όλοι μέρος της κούρσας. Είναι ελπιδοφόρο πως μεγάλες εταιρίες όπως η Κωτσόβολος είναι ευαισθητοποιημένες γύρω από κοινωνικά θέματα ακόμα και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Ας είναι αρχή αυτή ώστε να υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα στο μέλλον.

Κωτσόβολος και Ράλλυ Ακρόπολις 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ