Smart Life

Κάψουλες με βάση το χαρτί, η νέα καινοτομία της Nespresso

Ποιότητα, γεύση κι άρωμα, με οικολογική συνείδηση

Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Nespresso: Προωθεί τη βιωσιμότητα με τις νέες κάψουλες με βάση το χαρτί 

Το πρωί ξυπνάς με την μυρωδιά του. Με το που ακουμπήσει τα χείλη σου, γεμίζεις ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές προκλήσεις. Η σκέψη του σε συντροφεύει μέσα στην ημέρα και ανυπομονείς για τη στιγμή που θα τον γευτείς ξανά. Και πώς να μη τον ονειρεύεσαι; Αφού είναι αυτό ακριβώς που θες και ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σου. Έκρηξη αισθήσεων, χωρίς συμβιβασμούς, και με την αξέχαστη γεύση του καφέ Nespresso, να είναι πλέον διαθέσιμη σε μια πρωτοποριακή κάψουλα με βάση το χαρτί, που εξασφαλίζει την ποιότητα, τη γεύση, και  το άρωμα μιας Premium εμπειρίας καφέ.

Η νέα σειρά της Nespresso συνεχίζει την επιτυχία των 40 περίπου χρόνων της εταιρείας με το πολυαγαπημένο χαρμάνι. Με αφοσίωση στην οικολογική της συνείδηση και προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα, η Nespresso σε προκαλεί να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ, μέσα από τη νέα σειρά με κάψουλες με βάση το χαρτί, εκεί που η πρωτοπορία συναντά την μοναδική γεύση και τα αρώματα φρεσκάδας του εκλεκτού καφέ Nespresso. Πέντε νέα χαρμάνια, ειδικά φτιαγμένα για τη σειρά, πέντε νέοι τρόποι να απολαύσεις μια κούπα του αγαπημένου σου καφέ, όπως ακριβώς τον ξέρεις και τον προτιμάς.

Η λεπτή βιοδιασπώμενη μεμβράνη στο εσωτερικό της κάψουλας προστατεύει τον καφέ από το οξυγόνο και αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία της Nespresso. Η χρήση χαρτιού στην κάψουλα δίνει τη δυνατότητα τόσο της οικιακής όσο και της βιομηχανικής κομποστοποίησης του προϊόντος μετά τη χρήση του, με την πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα TÜV Austria. Στην Ελλάδα, η νέα κάψουλα μπορεί να απορριφθεί στους καφέ κάδους συλλογής οργανικών αποβλήτων. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη environmentally friendly ενέργεια της εταιρείας, αφού και οι κλασικές αλουμινένιες κάψουλες που διαθέτει είναι ανακυκλώσιμες, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Nespresso στον πλανήτη.

Η Nespresso αποδέχεται πάντα τις προκλήσεις που θέτουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και φτάνουν το αγαπημένο brand ένα βήμα τη φορά, πιο κοντά στην κορυφή. Τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται και αυτό είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της εταιρείας που χαρίζει πάντα μια ολοκληρωμένη και καινοτόμα εμπειρία καφέ, με σεβασμό προς το περιβάλλον και παραμένοντας πιστή στη διατήρηση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων της.

Θες να δοκιμάσεις τη νέα κάψουλα με βάση το χαρτί; Θα τη βρεις αρχικά διαθέσιμη σε όλες τις Nespresso Boutique ώστε να πάρεις μια πρώτη γεύση από τις νέες ποικιλίες και να βρεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα. Ανακάλυψέ τες όλες και μάθε περισσότερα για τη νέα σειρά της Nespresso με μια μόνο επίσκεψη στις Boutique του αγαπημένου καφέ.