Smart Life

Τα supermarket Μασούτης υποδέχονται τη νέα χρονιά με διάθεση ανανέωσης

Ποιότητα που εμπιστεύεσαι σε τιμές που αξίζουν

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μασούτης
©FREEPIK

Back2School με τα supermarket Μασούτης: Προϊόντα για το σχολείο και το σπίτι που σε ανανεώνουν

Σεπτέμβρης, ο μήνας της επιστροφής και της ανανέωσης. Πίσω στο σπίτι, στα θρανία και στην καθημερινότητα που ομορφαίνει από τις μικρές χαρές που της δίνουμε. Πού θα βρεις αυτές τις χαρές; Όχι πιο μακριά από τη γειτονιά σου.

Για άλλη μια χρονιά, τα supermarket Μασούτης είναι δίπλα σου σε κάθε νέο ξεκίνημα. Όταν το κουδούνι χτυπήσει, οι πόρτες των τάξεων ανοίγουν και υποδέχονται τους μαθητές με ανανεωμένη διάθεση για αξέχαστες εμπειρίες. Από τις νέες σχολικές τσάντες θα βγουν καινούρια καθαρά τετράδια και κασετίνες γεμάτες με φρέσκα μολύβια, πολύχρωμα στυλό και ό, τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά για να πάρουν έμπνευση κι ενέργεια για την επιστροφή στα θρανία. Μια μεγάλη ποικιλία γραφικής ύλης της νέας σειράς σχολικών ειδών pen2pen, περιμένει μικρούς και μεγάλους αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων Μασούτης. Δες τα όλα και διάλεξε τα κατάλληλα εργαλεία που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου αλλά και θα σου δώσουν τα απαραίτητα πρώτα εφόδια για να λύσεις και τις πιο απαιτητικές εξισώσεις της χρονιάς.

Μασούτης

Για τη σωστή κι ολοκληρωμένη ανανέωση διάθεσης, ξεκίνα πάντα από τον προσωπικό σου χώρο. Η καθαριότητα του σπιτιού είναι απαραίτητη για να φρεσκάρει την καθημερινότητά σου και να δώσει το ιδανικό θετικό πρόσημο στη χρονιά που ακολουθεί. Στα καταστήματα αλλά και στο e-shop των supermarket Μασούτης θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε είδη καθαρισμού για όλο το σπίτι καθώς και ποιοτικά προϊόντα για να γεμίσεις τα ντουλάπια και το ψυγείο σου. Και οι τιμές, super!

Μασούτης

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε αλλά οι βουτιές στις ευκαιρίες συνεχίζονται. Στο ανανεωμένο φυλλάδιο Μασούτης που κυκλοφορεί, θα βρεις μοναδικές προσφορές έως τις 16/9 για να επωφεληθείς στις αγαπημένες σου αγορές.  

Επιπλέον, με την ευκολία που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα masoutis.gr, μπορείς να απολαμβάνεις μια εύκολη και γρήγορη εμπειρία αγορών από όπου κι αν βρίσκεσαι. Με αυθημερόν παράδοση, εκπτώσεις με την mascard, αποκλειστικές προσφορές και δωρεάν ηλεκτρονικά κουπόνια, το masoutis.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για να κάνεις όλα τα ψώνια που χρειάζεσαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, όπου κι αν είσαι.

Ποικιλία, ποιότητα και προσιτές τιμές αποτελούν τα τρία «Π» της επιτυχίας του αγαπημένου supermarket που ξέρει να σου προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνεις, όλο τον χρόνο. Βρες τα πάντα που χρειάζεσαι για την "Back2school" περίοδο στα καταστήματα αλλά και στο e-shop masoutis.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ