Smart Life

Με το νέο Cloudsurfer Next της Οn δεν έχεις πια δικαιολογία για να αναβάλλεις το τρέξιμο

Δοκίμασε το απόλυτο excuse-crasher shoe σε ένα running event που δεν πρέπει να χάσεις

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ON

Οn: Συστήνει το νέο Cloudsurfer Next στη running εκδήλωση που διοργανώνει

Τρέχεις για τη δουλειά, τρέχεις προς τις υποχρεώσεις σου, γιατί να μην τρέχεις και για την ευχαρίστηση σου; Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε κρατά σε ένα διαρκές τρέξιμο, που σου προκαλεί στρες, κούραση και πολλές φορές σε οδηγεί στην αναβολή της σωματικής άσκησης. Ήξερες ότι ακόμη και δέκα λεπτά τρεξίματος την ημέρα μπορούν να επηρεάσουν αισθητά τόσο τη διάθεση όσο και η φυσική σου κατάσταση; Αρκεί να θέσεις τους κατάλληλους fitness στόχους και να βρεις λόγους που σε παρακινούν.

ON

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο Cosmos Sport Γλυφάδας, Λαζαράκη 11, η On μας συστήνει το απόλυτο excuse breaker shoe, το νέο Cloudsurfer Next,σε ένα event αφιερωμένο στο τρέξιμο και στο πω να πεις όχι στις δικαιολογίες που σε κρατούν μακριά από το να το κάνεις μια αγαπημένη συνήθεια. Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση, δε θα λείπει ένα σύντομο fun run με κρυμμένα waterguns. Τέλος, ένα δυναμικό Live Radio Show από τον Best σε περιμένει να το απολαύσεις και να ολοκληρώσεις με αυτό την αθλητική εμπειρία. Καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετά ισχυρή για να σταθεί εμπόδιο μεταξύ εσένα και της αγαπημένης σου συνήθειας. Join!

ON

Η On ξέρει πως για κάθε προπόνηση χρειάζεσαι ένα μικρό «μπουστάρισμα». Κι επειδή το «ένα» δεν είναι ποτέ αρκετό, το αγαπημένο brand σου συγκέντρωσε τρεις συμβουλές ώστε να φορέσεις τα αγαπημένα σου runningshoes και να χαρείς το τρέξιμο στην πιο απλή μορφή του, αφήνοντας πίσω σου κάθε ανασταλτικό παράγοντα που σε αποτρέπει από το να αθληθείς όπως πρέπει.

3 Tips για περισότερο τρέξιμο και λιγότερες δικαιολογίες

1) Ξεκίνα Step by step

Μην πιέζεις τον εαυτό σου με σκληρές προπονήσεις και έξαλλους ρυθμούς. Η Ρώμη εξάλλου δεν κτίστηκε σε μία ημέρα. Πρέπει να εντάξεις σταδιακά το τρέξιμο στην καθημερινότητά σου, χωρίς υπερβολές. Έχε, λοιπόν, στο νου σου, πως αυτό που χρειάζεται σε πρώτη φάση είναι λίγος από τον χρόνο σου, έτσι ώστε να δημιουργήσεις τη συνήθεια κι έπειτα γιατί όχι και να την εξελίξεις.

ON

2) Η παρέα μετράει

Οι καλές συνήθειες είναι πάντα καλύτερες όταν τις μοιράζεσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Βρες, τον κατάλληλο running buddy σου, κανονίστε μαζί ένα εβδομαδιαίο πλάνο και ετοιμαστείτε για τις πιο fun διαδρομές.

ON

3) Μην αφήνεις τον καιρό να ανατρέπει τα σχέδιά σου        

Μπορεί το τρέξιμο να είναι κατά βάση μια εξωτερική δραστηριότητα, εσύ μπορείς όμως να τη φέρεις στα μέτρα σου ώστε να τρέχεις όποτε κι όπου θες, παντός καιρού. Τα κλειστά γήπεδα είναι ένα μέρος ιδανικό για τυχόν κακοκαιρίες ή ο διάδρομος στο γυμναστήριο. Επιπλέον, το κατάλληλο σετ εξοπλισμού, κρατάει το σώμα σου στην κατάλληλη θερμοκρασία τις κρύες ημέρες του χρόνου, κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη αγχολυτική συνήθεια.

Η κούραση δεν είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για άσκηση στην καθημέρινοτητά μας. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μας κρατούν πίσω. Για αυτό, σκοπός της Οn είναι να περάσει το μήνυμα «Περισσότερο τρέξιμο, λιγότερες δικαιολογίες». Η Οn θα είναι εκεί για να σου δίνει ώθηση και να σε παρακινεί να κάνεις το πρώτο και το επόμενο βήμα. 

Ανακάλυψε περισσότερα για τη φιλοσοφία της On εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ