Smart Life

Τρίτο Κουδούνι για τη Σχολή Θεάτρου 10Θ

Ο σπουδαστής είναι ο πρωταγωνιστής. Έχει τον πρώτο ρόλο από την πρώτη μέρα ως την αποφοίτηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ
Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ © Elias Joidos

Σπούδασε στη Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ για να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα

Για 5η συνεχή χρονιά η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νέους σπουδαστές που ονειρεύτηκαν να ερμηνεύσουν σπουδαίους ρόλους, σε θεατρικές σκηνές που πλημμυρίζουν από χειροκροτήματα και σε κινηματογραφικές αίθουσες που δακρύζουν από συγκίνηση.

Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα το επιτελείο της Σχολής Θεάτρου 10Θ  εργάζεται ακούραστα, εδώ και 5 χρόνια, στο κέντρο της Αθήνας, στο εμβληματικό κτίριο του Μεγάρου Έβδομης Τέχνης, στην οδό Ακαδημίας 98-100.

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ
Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις,  η ομάδα των 35 καταξιωμένων καθηγητών και δημιουργών από το χώρο των παραστατικών τεχνών, η Διοίκηση αλλά και σύσσωμο  το προσωπικό είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν τα όνειρα των νέων σπουδαστών και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για μια μεγάλη καριέρα στον δύσκολο αλλά μαγευτικό  κόσμο της Τέχνης του Θεάματος.

Στη Σχολή Θεάτρου 10Θ  έχει σχεδιαστεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των παραστατικών τεχνών και απαντά στους επίκαιρους προβληματισμούς των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ευρώπης. Οι σπουδαστές που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια χαίρουν του προγράμματος των υποτροφιών, ενώ ήδη από το πρώτο έτος όλοι οι συμμετέχοντες στο σπουδαστικό σώμα της Σχολής Θεάτρου 10Θ δύνανται να συμμετέχουν σε παραστάσεις που γίνονται εντός κι εκτός σχολής.

Στη Σχολή Θεάτρου 10Θ  ο σπουδαστής είναι ο πρωταγωνιστής, έχει τον πρώτο ρόλο από την πρώτη μέρα ως την αποφοίτηση. Μετά από αυτήν έχει τα εφόδια να γίνει πρωταγωνιστής και στη σκηνή.

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ
Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Σχολή Θεάτρου 10Θ
  • Η Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης «Σχολή Θεάτρου ΙΟΘ» δεν ταυτίζεται, ούτε συνδέεται επιχειρηματικά ή με οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με την Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ» και τον κ. Λάκη Λαζόπουλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ