Smart Life

Xiaomi: Τα Redmi Note 13 υποδέχονται την "Back2School" περίοδο

Η νέα χρονιά αξίζει να αποθανατιστεί με iconic λήψεις

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Xiaomi

Xiaomi: Ανακάλυψε τα smartphones τη σειράς Redmi Note 13 και τα χαρακτηριστικά τους

Σεπτέμβρης, ο αμφιλεγόμενος διάδοχος του Αυγούστου. Άλλοι τον αγαπούν άλλοι θα προτιμούσαν να τον αποφύγουν. Η εποχή με τίτλο "Back2School", δεν αφορά μόνο την επιστροφή στο σχολείο, αλλά όλες τις νέες αρχές, τα νέα όνειρα και τις νέες εμπειρίες που φέρνει η νέα χρονιά. Οι υποχρεώσεις πολλές, αλλά με θετική διάθεση και όρεξη όλα θα βρουν ξανά τη σειρά τους. Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο κίνητρο για να δημιουργείς στιγμές που αξίζει να μείνουν στον χρόνο. Κατάλληλοι σύμμαχοι στο φετινό ταξίδι, είναι όπως κάθε χρονιά, τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς Redmi Note 13 Series από την Xiaomi

Είναι γνωστό πως κάθε καλή αρχή σηματοδοτείται με ένα δώρο και σίγουρα τα δώρα είναι ένας σούπερ τρόπος για να για να φτιάξεις τη διάθεση κάποιου. Με αφορμή την έναρξη των σχολείων, λοιπόν, φαντάστηκα πως ο ανιψιός μου χρειάζεται ένα μικρό boost ενέργειας για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της τελευταίας τάξης του λυκείου αλλά κι έναν καλό φακό για να μπορεί να αποτυπώσει όλες τις στιγμές της μοναδικής αυτής χρονιάς.

Το Redmi Note 13 θα ήταν το ιδανικό δώρο για αυτόν αλλά και για εμένα που θα το αγοράσω, καθώς τώρα, το βρίσκω και σε μειωμένη τιμή. Με τριπλή ΑΙ κάμερα 108MP, οι φωτογραφίες που θα βγάζει θα κάνουν την τελευταία σχολική χρονιά να του μείνει αξέχαστη. Τυλίγοντάς το σε συσκευασία δώρου, άρχισαν να έρχονται στην μνήμη μου στιγμές της χρονιάς εκείνης που θα ήθελα να είχα αποτυπωμένες σε τόσο καλή ανάλυση όσο προσφέρει το Redmi Note 13. Επιπλέον, με μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 5000mAh αλλά και με τη γρήγορη φόρτιση 33W που προσφέρει, δε θα χάνει πολύτιμο χρόνο. Τόσο η 6,67'' amoled οθόνη 120Hz, είναι ο λόγος της καλύτερης ευκρίνειας των βίντεο ή των παιχνιδιών και αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης. Καθώς το αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε, αυτό προτίμησα και για το κινητό του. Βέβαια είτε του έπαιρνα το πράσινο είτε το μαύρο, η elegant εμφάνιση θα παρέμενε η ίδια.

Xiaomi

Μαθαίνοντας για τα χαρακτηριστικά του δώρου του ανιψιού, άνθρωπος είμαι, λύγισα και αποφάσισα να κάνω κι ένα δώρο στον εαυτό μου. Το Redmi Note 13 Pro ήταν η ιδανική επιλογή αφού εκτός από τα iconic features και τη στιλάτη εμφάνισή του, το βρίσκεις και νεά μειωμένη τιμή. Πέρα από τα καθηλωτικά χαρακτηριστικά που έχει κοινά με το Redmi Note 13, το Redmi Note 13 Pro διαθέτει τριπλή κάμερα 200MP με Οptical Image Stabilization (OIS), για iconic λήψεις με ασυναγώνιστη ευκρίνεια και ταχεία φόρτιση 67W, για να μην χρειάζεται να περιμένω ατελείωτες ώρες. Εγώ προτίμησα για εμένα το μωβ χρώμα το οποίο είναι και το αγαπημένο μου χρώμα. Μου αξίζει, θα πω, μιας και είμαι τόσο καλή θεία. 

Xiaomi

Πριν επιλέξω βέβαια τα δώρα μας, είχα στο μυαλό μου άλλες τρεις κορυφαίες επιλογές της σειράς Redmi Note 13. Η πρώτη ήταν το Redmi Note 13 5G τριπλή AI κάμερα 108MP και ισχυρή μπαταρία με μεγάλη διάρκεια 5000mAh, γρήγορη φόρτιση 33W αλλά και μειωμένη τιμή.

Η δεύτερη ήταν το Redmi Note 13 Pro 5G το οποίο πέρα από την τριπλή κάμερα 200MP και την E-sim δυνατότητα που διαθέτει, με εξέπληξε η χαρακτηριστική του ταχύτατη ολική φόρτιση από το 0-100% μέσα σε 44λεπτά μόνο. Κι επιπλέον, παίρνεις και δώρο τα μοναδικά Redmi Buds 5.

Xiaomi

"Last but not least" επιλογή μου ήταν το Redmi Note 13 Pro+ 5G. Με 6,67’’ Curved Amoled οθόνη 120HZ 1.5K, η ποιότητα εικόνας είναι ασυναγώνιστη. Η ολοκληρωμένη φόρτιση του κινητού γίνεται μέσα σε 19λεπτά συνολικά, πράγμα που σημαίνει πως το smartphone σου φορτίζεται πιο γρήγορα από ότι εσύ κάνεις ντουζ. Τέλειο; Και αν θελήσεις να το πάρεις μαζί σου μέσα στο μπάνιο, μόλις τελειώσει η φόρτισή του, μην ανησυχείς, η μεγάλη του αντοχή σε νερό αλλά και σκόνη θα το προστατεύει σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος. Με την επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου παίρνεις εντελώς δωρεάν και τα Redmi Buds 5, για να τα κρατήσεις ή να τα κάνεις δώρο σε κάποιον αγαπημένο σου.

Xiaomi

Οι αρχές είναι απλώς μια αφορμή για ένα δώρο που θα κάνει λίγο πιο χαρούμενους αυτούς που αγαπάμε. Στα Xiaomi Stores (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης της Xiaomi, θα βρεις όλα τα κορυφαία smartphones με χαρακτηριστικά που καθηλώνουν. Διάλεξε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου και ζήσε μια απολαυστική εμπειρία σύγχρονης τεχνολογίας, με την υπογραφή της Xiaomi.

Μπες στο site της Xiaomi και ανακάλυψε όλες τις μοναδικές επιλογές τεχνολογίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ