Smart Life

Η back to school γιορτή στο River West που θα μείνει αξέχαστη

Παιχνίδι, μουσική και χορός είναι μόνο η αρχή

Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

River West: Γιορτή παιχνιδιού και διασκέδασης, αφιερωμένη στην επιστροφή στα σχολεία 

Το τέλος του καλοκαιριού δε σηματοδοτεί και το τέλος της παιδικής διασκέδασης. Κάθε νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αρχή μιας μοναδικής περιπέτειας, γεμάτης ενέργεια και δημιουργικότητα. Για αυτό, αξίζει να συνδέουμε την έναρξή της με μια γιορτή θετικής διάθεσης και χαράς, σχεδιάζοντας όμορφες αναμνήσεις που θα μας ακολουθούν όλο το χρόνο.

Το River West κάνει την επιστροφή στο σχολείο να μοιάζει με «παιχνίδι». Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές 29-30 Αυγούστου, 5-6 Σεπτεμβρίου και 12-13 Σεπτεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια Back to School γιορτή με χορό, μουσική, παραστάσεις και διασκέδαση και να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Αγαπημένοι διάσημοι ήρωες  cartoon ζωντανεύουν στο River West

Ο JJ από τη σειρά CoComelon ξεσηκώνει με τα τραγούδια του

Το μωρό-πρωταγωνιστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις των μικρών μας φίλων με τις περιπέτειες και τα τραγούδια του, ζωντανεύει στο καταπράσινο Αμφιθέατρο του River West Open. Διασκέδαση με χορό, μουσική και φωτογραφίες με τον JJ, δημιουργούν ένα κλίμα χαράς, ιδανικό να σηματοδοτήσει την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η Bluey κλέβει τις εντυπώσεις σε ένα show για όλη την οικογένεια

Η λατρεμένη μπλε σκυλίτσα των κινουμένων σχεδίων, θα παραβρίσκεται επίσης στη γιορτή. Οι ψυχαγωγικές παραστάσεις που θα δώσει, θα αποτελέσουν μια εμπειρία που τα παιδιά θα θυμούνται για πάντα. Φαντασία χωρίς όρια και φωτογραφίες με την αγαπημένη ηρωίδα, τι καλύτερο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με θετική ενέργεια και χαμόγελα;

Και φυσικά, η διασκέδαση δε σταματάει εδώ! Το River West μεριμνεί και για τη χαλάρωση των γονιών, αφού ο εξωτερικός χώρος του River West Open είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη φύση. Έτσι, όλοι μένουν ικανοποιημένοι.

Αν θες να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη back to school εμπειρία, στο εμπορικό κέντρο θα βρεις τα πάντα που μπορεί να χρειαστείς για τη νέα σχολική χρονιά. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη τεχνολογίας, σχολικός και οικιακός εξοπλισμός και τόσα πολλά άλλα, όλα συγκεντρωμένα και όλα σε προσιτές τιμές, για να κάνουν τη βόλτα σου στο River West αξέχαστη.

Φυσικά, το φαγητό δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο γεμάτη ημέρα και ξέρεις πως τα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Πιάτα για κάθε ηλικία και συνοδευτικά ποτά και γλυκά σε χορταίνουν γεύση και αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει όμορφα η εμπειρία του River West.

Οι διακοπές τελειώνουν αλλά η διασκέδαση συνεχίζεται. Αν ψάχνεις τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι, το River West θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή. Για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια, απόλαυσε μια ολοκληρωμένη back to school εμπειρία στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο, είτε κάνεις τη βόλτα σου, είτε τις αγορές σου. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, πάντως, θα είναι εκεί και η πρόσκληση για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και θεάματος είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους!

River West

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω

Website: riverwest.gr

Facebook: River West Official 

Instagram: @riverwestofficial