Smart Life

Ana Huang: H συγγραφέας φαινόμενο που έχει κερδίσει το TikTok

Αν ψάχνεις μερικές ιστορίες που θα προσθέσουν μια νότα πάθους στο καλοκαίρι σου –και όχι μόνο­– είσαι στο σωστό σημείο.

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ana Huang: Οι σειρές βιβλίων Twisted και Βασιλιάδες της Αμαρτίας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Η Ana Huang είναι συγγραφέας σύγχρονων ερωτικών µυθιστορηµάτων και αισθηµατικών βιβλίων που έχουν φτάσει στην κορυφή των µπεστ σέλερ του Publishers Weekly και του Amazon. Η συγγραφέας, που κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο το 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown, έγινε διάσημη παγκοσμίως με τη σειρά μυθιστορημάτων Twisted. Η σειρά έχει ξεπεράσει τα 137 χιλιάδες βίντεο στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο κριτικές στο Goodreads, έχοντας δηµιουργήσει ένα φανατικό κοινό αναγνωστών που αναµένει µε αγωνία κάθε νέο βιβλίο της.

H σειρά Twisted αποτελείται από τέσσερα βιβλία: Twisted Love, Twisted Games, Twisted Hate και Twisted Lies με πρωταγωνίστριες τέσσερις φίλες από το πανεπιστήμιο. Κάθε βιβλίο περιγράφει τη ζωή κάθε κοπέλας στα χρόνια που ακολουθούν,  όταν συναντά τον έρωτα που της αλλάζει τη ζωή. Όλα τα βιβλία είναι αυτοτελή, στις τελευταίες σελίδες του προηγούμενου βιβλίου θα βρεις το πρώτο κεφάλαιο του επόμενου.

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, το Twisted Love, o Άλεξ Βόλκοφ, ένας δαίµονας µε αγγελικό πρόσωπο, συναντά την Έιβα Τσεν η οποία, αν και παγιδευμένη στους εφιάλτες της παιδικής ηλικίας, διακρίνει πάντα την οµορφιά στον κόσµο. Μια προκλητική ιστορία όπου τα ετερώνυμα έλκονται με δόσεις αγωνίας και δράσης.

Σειρά έχουν η Μπρίτζετ φον Άσεμπεργκ και ο Ρις Λάρσεν, πρωταγωνιστές του Twisted Games. Μια πριγκίπισσα και ο σωματοφύλακάς της, ο απρόσμενος και απαγορευμένος έρωτας των οποίων θα μπορούσε να διαλύσει ένα ολόκληρο βασίλειο και να τους οδηγήσει και τους δύο στην κόλαση.

Στο τρίτο βιβλίο, Twisted Hate,  παρακολουθούμε την ιστορία των Τζος Τσεν και Τζουλς Άµπροουζια. Μια σύγχρονη, τολμηρή ερωτική ιστορία.

Η εθιστική σειρά Twisted κλείνει με το Twisted Lies και την ιστορία των Σέλλα Αλόνσο. Μια ιστορία αγάπης μπλεγμένη με μυστικά και ποτισμένη με ψέματα.

Οι Βασιλιάδες της Αμαρτίας είναι η νέα σειρά της Ana Huang με πρωταγωνιστές άνδρες δισεκατομμυριούχους και με έμπνευση από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Ο Βασιλιάς της Οργής, γνωρίζουμε τον αδίστακτο και αλαζόνα Ντάντε Ρούσο και τη Βίβιαν Λάου, οι οποίοι εντέλει θα προσωρήσουν στη σύναψη ενός προσυμφωνημένου γάμου.

Ο υπερβολικά τυπικός και συγκρατημένος Κάι Γιανγκ και η αυθόρμητη και γεμάτη ζωή Ιζαµπέλα Βαλένθια είναι οι πρωταγωνιστές του Ο Βασιλιάς της Αλαζονείας. Μια τολμηρή αισθηµατική ιστορία για έναν απαγορευµένο έρωτα όπου τα ετερώνυµα έλκονται.

Στην ίδια σειρά, αναμένουμε τα Ο Βασιλιάς της Απληστίας και Ο Βασιλιάς της Οκνηρίας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα επίσης από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και, όπως αποκάλυψε η ίδια η συγγραφέας κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, κάποιος εκ των πρωταγωνιστών της θα είναι Έλληνας. Εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο από την επίσκεψή της αυτή. 

Ποια καυτή ιστορία θα συνοδεύσει το καλοκαίρι σου;