Smart Life

Το CHOUCHOURO είναι η πιο γλυκιά γωνιά της Νάξου

Το προφιτερόλ που έψαχνες γίνεται κομμάτι των καλοκαιρινών σου αναμνήσεων

Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

CHOUCHOURO: Το προφιτερόλ που ξεσηκώνει τη Νάξο

Από τα όμορφα ταξίδια, μένουν πάντα γλυκές αναμνήσεις. Χαμόγελα, καλή παρέα και αυθεντικές αισθήσεις που κρατούν ζωντανές τις μνήμες. Όποια γεύση κι αν θες να δώσεις στο ταξίδι σου, να είσαι σίγουρος ότι θα σου αφήσει μια γλυκιά επίγευση που θα σου μείνει αξέχαστη.

Κάπου μέσα στα λευκά σοκάκια του κέντρου της Νάξου, δεσπόζει το πιο γλυκό μαγαζί του νησιού, το CHOUCHOURO. Το αγαπημένο γαλλικό προφιτερόλ στην καλύτερη version του, σε περιμένει να το δοκιμάσεις με φόντο ένα από τα πιο όμορφα νησιώτικα τοπία της χώρας. Με βασική του φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα υλικών και την αξέχαστη γεύση, ήταν αναμενόμενο, το CHOUCHOURO να κλέψει τις καρδιές τουριστών και ντόπιων.

Το ταλέντο και η χρόνια εμπειρία του pastry chef, Δημήτρη Χρονόπουλου, πρεσβευτή της σοκολάτας Valrhona σε Ελλάδα και Μέση Ανατολή, είναι από τους βασικούς λόγους που ανέδειξαν το πρωτότυπο concept του CHOUCHOURO, στο νησί.

Είτε είσαι είτε δεν είσαι γλυκατζής, στο CHOUCHOURO θα βρεις προτάσεις για όλες τις προτιμήσεις.  Προφιτερόλ χωρίς ζάχαρη, επιλογές με σοκολάτα, καραμέλα, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης ή φρουτώδεις γεύσεις, με βάση τα χειροποίητα και crispy σου βανίλια ή σοκολάτα, με κρακελίν που θα λατρέψεις. Τι δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις; Τα προφιτερόλ με παγωτό μηχανής αντί για κρέμα! Ναι, είναι τόσο top όσο ακούγεται!

Στο CHOUCHOURO έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις τους δικούς σου αγαπημένους  γευστικούς συνδυασμούς ή και να διαλέξεις νέες, τολμηρές παραλλαγές. Φυσικά, θα βρεις κι έτοιμες επιλογές, όπως το Profiterole ChouChouRo, με σως σοκολάτας, choux και παγωτό βανίλια και τραγανή βάφλα πραλίνας, το Profiterole Dulcey-Passion με choux βανίλιας, καραμελωμένη Dulcey λευκή σοκολάτα με σάλτσα από passion fruit, παγωτό βανίλια και μαρέγκα λεμονιού, το Profiterole Caramelia, με choux σοκολάτας, caramelia σως σοκολάτας, καραμελωμένα φουντούκια και soft παγωτό βανίλια ή Profiterole Milk Chocolate Strawberry με σοκολάτα και φρέσκιες φράουλες, choux red velvet , soft παγωτό σοκολάτα και crunchy πέρλες σοκολάτας αλλά και πολλές ακόμη για να διαλέξεις.

Το πιο γλυκό ταξίδι πάντα περιλαμβάνει στοιχεία που το γλυκαίνουν όπως του αξίζει. Αν ταξιδέψεις στη Νάξο, το CHOUCHOURO είναι αδιαμφισβήτητα το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς, για να γευτείς αυθεντικές γεύσεις προφιτερόλ  με φρέσκες πρώτες ύλες και συνοδευτικές λαχταριστές δημιουργίες που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ανάμνησης τους ταξιδιού σου.  

Τηλέφωνο: 2285 402717
Διεύθυνση: Χώρα Νάξος
Instagram: chouchouro.profiterole