Smart Life

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποβολή αιτήσεων για σπουδές στη σχολή κτηνιατρικής

Η Σχολή προσφέρει πενταετές πτυχίο Κτηνιατρικής με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σχολή κτηνιατρικής
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σχολή κτηνιατρικής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο για σπουδές στην Υγεία

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ανακοινώνει πως συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για σπουδές στην Κτηνιατρική Σχολή. Η Σχολή προσφέρει πενταετές πτυχίο Κτηνιατρικής (Doctor of Veterinary Medicine, DVM) με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά. Αποτελεί κέντρο αριστείας, διαμορφώνοντας την επόμενη γενιά επαγγελματιών κτηνιάτρων. Με βασικές αρχές την κλινική εκπαίδευση και καινοτόμο έρευνα, εμβαθύνει στην κτηνιατρική επιστήμη, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε όλους τους τομείς της κτηνιατρικής επιστήμης.

  • Εκπαίδευση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης και άσκησης κλινικών δεξιοτήτων
  • Έμπειρο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό
  • Κλινική άσκηση στο Νοσοκομείο (κλινική) Μικρών Ζώων του EUC και σε συμβαλλόμενους φορείς
  • Πρόγραμμα σπουδών που συνάδει απόλυτα με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα κτηνιατρικής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο για σπουδές στην Υγεία, αφού παρέχει την πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών Ιατρικής,Οδοντιατρικής,Κτηνιατρικής και Επιστημών Υγείας & Ζωής στην Κύπροκαθώς προσφέρει 24 προγράμματα στους συγκεκριμένους τομείς αυτούς, ενώ 11 από αυτά κατ’ αποκλειστικότητα στην Κύπρο.

Η Σχολή Κτηνιατρικής δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους/ες φοιτητές/ριες για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2024 (Έναρξη Μαθημάτων: 7 Οκτωβρίου 2024). Αναλυτικά τα Κριτήρια Εισδοχής ΕΔΩ

Σπουδές 5 Αστέρων

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στοinfo@euc.ac.cy

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ