Smart Life

Δροσιστικός καφές στο δευτερόλεπτο, με τη νέα σειρά Ready to Drink από τη Lavazza

Εύκολα, γρήγορα, απολαυστικά, βάλε καφέ να τα πούμε

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lavazza

Lavazza: Νέα σειρά απολαυστικού καφέ Ready to Drink για να απολαμβάνεις όπου κι αν είσαι 

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν να απολαμβάνεις τον πιο γρήγορο, δροσιστικό και νόστιμο καφέ όποια ώρα της ημέρας τον θελήσεις; Στο σπίτι, στο γραφείο, στην παραλία, στο αμάξι, όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να έχεις τον καλύτερο καφέ στο τσεπάκι σου. Το πρόγραμμα κάθε ημέρας σου έχει τις δυσκολίες του κι εσύ θες να έχεις όρεξη να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του.  Όλα θα τα καταφέρεις, but first of all, coffee!

Η οικογενειακή εταιρεία καφέ Lavazza, ξεκίνησε από την Ιταλία κι έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα και τη γεύση του καφέ της. Το αγαπημένο brand λανσάρει με μεγάλο ενθουσιασμό τις τελευταίες του δημιουργίες Ready to Drink στην Ελλάδα. Τα νέα κρύα ροφήματα, εμπνευσμένα από τις μοναδικές γεύσεις των ιταλικών συνταγών καφέ, έχουν δημιουργηθεί για να μπορείς να απολαμβάνεις έναν ιδανικά φτιαγμένο καφέ σε μια δροσερή εκδοχή, όλο το καλοκαίρι. Είτε προτιμάτε τον κλασικό εσπρέσο είτε έναν κρεμώδη καπουτσίνο, τα Ready to Drink ροφήματα της Lavazza είναι εδώ, συνδυάζοντας την ιταλική τεχνογνωσία με την πιο απολαυστική γεύση καφέ, σε κάθε ποτήρι.

Lavazza

Πώς τον πίνεις τον καφέ σου;

Όπως και να απολαμβάνεις τον δροσερό καφέ σου, η νέα σειρά της Lavazza, Ready to Drink, σου παρέχει τρεις μοναδικές  παραλλαγές που θα λατρέψεις. Με πλούσια και απαλή υφή και τις νότες γάλακτος να έρχονται σε απόλυτη ισορροπία με τις πινελιές καφέ, ο Caffè Latte έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των coffee lovers. Ο Cappuccino αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές με αρώματα από νότες σοκολάτας και καφέ και με βελούδινη, κρεμώδη υφή σε κάθε γουλιά. Έντονος και τολμηρός, με ευχάριστη και ισορροπημένη επίγευση, ο Espresso & Milk είναι αυτός που θα σου δώσει το ιδανικό boost ενέργειας αλλά και απόλαυσης, όποια στιγμή της ημέρας σου τον προτιμήσεις.

Lavazza

Αυτό που κάνει τη Lavazza να ξεχωρίζει είναι σίγουρα τα αυστηρά επιλεγμένα συστατικά που κάνουν κάθε ρόφημα της εταιρείας να χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα και αυθεντική γεύση. Η νέα σειρά ροφημάτων Ready to Drink προσφέρει μια απολαυστική γεύση καφέ με απαλά αρώματα, ιδανικά για κάθε γούστο ή διάθεση. Ζήσε την ευκολία της απόλαυσης του ιδανικού καφέ, είτε στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού και αναβάθμισε την δροσερή εμπειρία που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αγαπημένου ροφήματος.

Lavazza

Για τη Lavazza, ο καφές είναι πολλά περισσότερα από ένα ρόφημα και για αυτό και δίνει μεγάλη βάση στην εμπειρία της πραγματικής απόλαυσης. Αυτή η εξειδίκευση στην τέχνη του καφέ είναι άλλωστε και το μυστικό της επιτυχίας του brand. Η νέα σειρά ροφημάτων Ready to Drink αποτυπώνει τη δέσμευση της Lavazza στην καινοτομία καθώς και την αφοσίωσή που το ωθεί συνεχώς στην εξερεύνηση νέων συνδυασμών αρωμάτων και γεύσεων. Κλασικές συνταγές αναβιώνουν στην πιο σύγχρονη και δροσιστική μορφή τους και παραδίδονται έτοιμες και συσκευασμένες, όλο τον χρόνο, σε αυτούς που ξέρουν από καλό καφέ.

Αυτό το καλοκαίρι, ανακάλυψε κι εσύ την απόλαυση δροσερού ιταλικού καφέ, από τη νέα σειρά Ready to Drink από τη Lavazza. Ανακάλυψε όλη τη σειρά εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ