Smart Life

Quiz: Τα Dos & Don'ts του σωστού glo up

Ήρθε η στιγμή να τσεκάρεις αν είσαι στον σωστό δρόμο προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Τα Do & Don'ts του σωστού glo up

glo up Quiz: 10 ερωτήσεις που αποκαλύπτουν τα Dos & Don'ts για να κάνεις το δικό σου glo up

Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να εμπνευστείς, να εξελιχθείς και να αναδείξεις την καλύτερη version σου. Πολλές φορές όμως είναι δύσκολο να κατανοήσεις σε ποιο σημείο του ταξιδιού της αυτοβελτίωσης σου βρίσκεσαι. Ήρθε λοιπόν, η ώρα να δεις πόσο καλά έχεις κατανοήσει όσα είναι καλό να κάνεις αλλά και όσα δεν ενδείκνυνται για ένα σωστό glo up! Ένα quiz με 10 διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές ερωτήσεις είναι εδώ για να τσεκάρεις τις γνώσεις σου και να ανακαλύψεις πού χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο. Καθώς ο κόσμος σου σε περιμένει, πάρε μια ανάσα και ξεκίνα το quiz! Απόδειξε -στον εαυτό σου πρώτα- ότι έχεις όλα όσα χρειάζονται για να λάμψεις και να επηρεάσεις θετικά και τους γύρω σου.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
glo up quiz
Ποιο είναι το πρώτο βήμα για να κάνεις το δικό σου "glo up";
glo quiz
Ποιο από τα παρακάτω θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες στην πόλη σου;
glo up quiz
Τι μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ζωντανός και γεμάτος ενέργεια;
glo up quiz
Ποια είναι η συμβολή της τέχνης στο "glo up" σου;
glo up quiz
Πώς επηρεάζουν οι σχέσεις με φίλους στην εξέλιξή σου;
glo up quiz
Ποιο είναι το μυστικό για την ανάπτυξη σημαντικών σχέσεων;
glo up quiz
Γιατί να πας σε Events και Parties;
glo up quiz
Τι μπορούν να προσφέρουν οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο "glo up" σου;
glo up quiz
Πώς μπορείς να κάνεις το "glo up" μέσω της μόδας;
glo up quiz
Τι χρειάζεται για να κατακτήσεις το όνειρό σου και να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;
Τα Do & Don'ts του σωστού glo up
Είσαι πολύ κοντά στο glo up Δε σε βλέπω να λάμπεις σύντομα Just don't wait 'cause it's your time to glo up!
{{score}}

Συγχαρητήρια! Είσαι ήδη στον σωστό δρόμο για το απόλυτο glo up! Επικεντρώνεσαι στις θετικές πλευρές της ζωής, ανακαλύπτεις νέες εμπειρίες, και δίνεις χώρο στη δημιουργικότητά σου. Οι φίλοι σου σε εμπνέουν και οι συζητήσεις σου γεμίζουν με νόημα. Συνεχίζεις να εξελίσσεσαι, ψάχνοντας πάντα τρόπους να τονίσεις την αληθινή σου προσωπικότητα. Είσαι αφοσιωμένος στους στόχους σου κι έχεις την πίστη και την αισιοδοξία που χρειάζεται για να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μείνε δυνατός, γιατί η λάμψη σου είναι μόλις ένα βήμα μακριά!

Φαίνεται πως το glo up σου χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά. Ίσως δε δίνεις αρκετή προσοχή στις θετικές πλευρές των ανθρώπων και των εμπειριών γύρω σου ή δεν αφήνεις αρκετό χώρο για δημιουργικότητα και προσωπική έκφραση. Ίσως οι φιλίες σου δε σε ωθούν όσο θα έπρεπε ή δε συμμετέχεις σε δραστηριότητες που ανανεώνουν το πνεύμα σου. Δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές και να βάλεις νέες προτεραιότητες. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια, θα αρχίσεις να βλέπεις τον κόσμο που σε περιμένει. Μην εγκαταλείπεις, το glo up σου μπορεί να είναι πιο κοντά απ' ότι νομίζεις!

Είσαι έτοιμος να κάνεις την αλλαγή και να λάμψεις όπως ποτέ άλλοτε! Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις, γιατί η στιγμή σου είναι τώρα. Ξεκίνα να υιοθετείς τις καλύτερες συνήθειες, να περιβάλλεσαι από περισσότερους φωτεινούς ανθρώπους και να ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Κάνε focus, συζήτα, τροφοδότησε το μυαλό σου και βρες το στυλ που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει. Έχεις όλα τα φόντα, το potential που χρειάζεται. Η αισιοδοξία και η επιμονή σου θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου πάρα πολύ σύντομα. Λάμψε τώρα και δώσε έμπνευση στον κόσμο γύρω σου, γιατί φαίνεται ότι το glo up σου πρόκειται να είναι ανεπανάληπτο!