Smart Life

Mια Corona για κάθε Golden Moment σου

Η Corona Cero είναι ο επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Μαρία Αλεξίου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Corona Cero είναι ο επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Η καμπάνια Golden Venues ήρθε στη γενέτειρα των Αγώνων.

Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 20:30, η πολυπόθητη μέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα πλησιάζει. 101 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή μεταλλίων στη Γαλλία. Κάποιοι συμμετέχουν για πρώτη φορά και άλλοι έχουν κατακτήσει ήδη το πρώτο -ή και όχι- ολυμπιακό μετάλλιο τους πλησιάζοντας αυτή τη φορά όμως, το χρυσό. Ανυπομονησία, κίνητρο, ενθουσιασμός, υπηρηφάνεια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Αγκαλιές, πολλές και φιλιά με προπονητές, συναθλητές, ακόμη και με αντιπάλους. Αυτό είναι άλλωστε ο αθλητισμός. Ευγενής άμιλλα και προσπάθεια. Ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα με επιμονή και πολύ σκληρή δουλειά, ένα όνειρο άλλοτε ομαδικό και άλλοτε ατομικό, ένα όνειρο που τους πάει ψηλά και τους στέλνει στην κορυφή, στο βάθρο, στη Golden Moment τους.

Ένα χρυσό όνειρο που γιορτάζεται αυτή τη χρονιά στο Παρίσι παρέα με τους αγαπημένους μας αλλά και με την μπίρα που αγαπάμε. Μια μπίρα που μας συντροφεύει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μετά τις ατελείωτες ώρες στον ήλιο. Τι πιο ωραίο από το να γιορτάσει κανείς μια τόσο δυνατή στιγμή άλλωστε με τη νέα γευστική Corona Cero με 0.0% αλκοόλ; Αν λοιπόν είσαι από τους τυχερούς που έχουν κλείσει μια θέση για να απολαύσουν από κοντά τον Μίλτο Τεντόγλου, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τον Λευτέρη Πετρούνια, την εθνική ομάδα πόλο γυναικών και αντρών στο Παρίσι και τους αγαπημένους σου αθλητές και αθλήτριες από κοντά, έχεις την ευκαιρία να πανηγυρίσεις για τις επιτυχίες τους με την Corona Cero, φτιαγμένη από φυσικά συστατικά, με 0.0% αλκοόλ και 100%-απόλαυση που εγκαινιάζει μια νέα εποχή Ολυμπιακού πνεύματος. 

Η Corona Cero γνωρίζει πολύ καλά τη σχέση του αθλητισμού και της μπίρας. Και γι’ αυτό είναι η πρώτη μπίρα-χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων. Η φετινή χρονιά είναι μάλιστα μια από τις πιο σημαντικές για την Corona αφού χάρη στο This Is Living, τη καμπάνια με την οποία γνωρίσαμε την Corona, ξεδιπλώνεται αυτό το καλοκαίρι… χωρίς αλκοόλ και ενισχύεται η «υπεύθυνη και με μέτρο κατανάλωση αλκοόλ παγκοσμίως».

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο που μπορούμε να γιορτάσουμε τις μεγάλες στιγμές παγκόσμιων πρωταθλητών, αλλά και τις πιο μικρές, τις δικές μας όπως ένα ηλιοβασίλεμα, μια βουτιά στην παραλία. Υπάρχουν μέρη για να ανακαλύψουμε όλες αυτές τις χρυσές στιγμές που συμβαίνουν γύρω μας. Ως ο πρώτος παγκόσμιος χορηγός μπίρας των Ολυμπιακών Αγώνων, η Corona Cero, με την καμπάνια «For Every Golden Moment», προσφέρει μια νέα προοπτική στον εορτασμό για τους θαυμαστές και τους αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Φέρνοντας τα ίδια καθίσματα με εκείνα που κοσμούν τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων όπως το Champ de Mars, το Grand Palais και το Le Concorde, σε 11 εντυπωσιακές υπαίθριες και –απίστευτες- τοποθεσίες με γραφική ομορφιά και πολιτιστική σημασία σε 9 χώρες σε όλο τον κόσμο ανάμεσα τους και η Ελλάδα, επιλογή στρατηγικής σημασίας για τα seats, αφού είναι η επίσημη χώρα από την οποία ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896. Ακόμη και χώρες όπως η Βραζιλία, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Αργεντινή κ.ά., υπενθυμίζουν στους φιλάθλους ότι οι χρυσές στιγμές δεν υπάρχουν μόνο μέσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στην ομορφιά της φύσης που μας περιβάλλει όλους.

Η παραλία Arpoador στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το δικό μας μαγικό Λαγονήσι, και συγκεκριμένα το Grand resort Lagonisi, μόλις 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα, η εκπληκτική χερσόνησος έκτασης 300χλμ² στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με μοναδική θέα στο Σαρωνικό που σε προσκαλούν να απολαυσεις τις δικές σου χρυσές στιγμές όποιαδηποτε στιγμή της ημέρας, και το Café Del Mar στην Καρθαγένη της Κολομβίας, είναι μερικές μόνο από τις τοποθεσίες που επιλέχθηκαν, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν «το άγγιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων» μέσα σε ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον. Η πρωτοβουλία αυτή καλεί τους φιλάθλους να επανασυνδεθούν με τη φύση και να τους δίνει την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τις δικές τους χρυσές στιγμές κάθε μέρα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Corona Cero «For Every Golden Moment».

Η Corona Cero πέρα από το ότι έχει μια πλούσια ιστορία στην προώθηση εμπειριών στην ύπαιθρο και στην ενθάρρυνση της περιβαλλοντικής διαχείρισης, έχει δεσμευτεί στην προώθηση των συνδέσεων και της δημιουργίας στιγμών με νόημα σε τοποθεσίες που βρίσκουν απήχηση στους λάτρεις της παγκοσμίως. Είναι εκεί δίπλα μας «For Every Golden Moment». Φέτος το καλοκαίρι ας απολαύσουμε χρυσές στιγμές με την αγαπημένη μας Corona/Corona cero και μια φέτα lime! Cheers!