Smart Life

Τα supermarket Μασούτης φέρνουν τη νέα εποχή ευκολίας στις αγορές σου με το masoutis.gr

Τώρα έχεις ένα supermarket στο χέρι σου όπου κι αν βρίσκεσαι

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masoutis.gr

masoutis.gr: Η νέα εποχή στα online ψώνια του supermarket

Φαντάσου πώς θα ήταν να έχεις ένα supermarket που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου, πάντα μαζί σου, όπου κι αν είσαι. Στη στάση του λεωφορείου, στην παραλία, στη δουλειά, στον καναπέ σου, όπου τέλος πάντων είναι και το κινητό, το laptop ή το tablet σου. Τελειώνεις από τη δουλειά και πού όρεξη να πας να κάνεις και τα ψώνια της ημέρας; Φεύγεις από το γυμναστήριο και αν και το ψυγείο σου είναι άδειο, εσύ δεν έχεις δύναμη να φτάσεις ούτε μέχρι το σπίτι σου; Θες να «αράξεις» στον καναπέ σου και τα ψώνια να σου χτυπήσουν το κουδούνι; Η εποχή της ευκολίας έφτασε!

Τα supermarket Μασούτης περνούν στην «νέα εποχή» και σου παρέχουν την αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών με το e-shop masoutis.gr. Βασική προτεραιότητα του brand, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διευκόλυνση των πελατών του. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε το masoutis.gr, από το οποίο μπορείς να επωφεληθείς με πολλά προνόμια υπηρεσιών και να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, γρήγορα, με άνεση και ποιότητα αλλά και με προσφορές που συμφέρουν.

masoutis.gr

Έστω ότι είσαι στην αναμονή της τράπεζας. Η ουρά προχωράει με τους δικούς της ρυθμούς και η ώρα περνάει βασανιστικά αργά. Έχει φτάσει ήδη μεσημέρι κι εσύ αν και τρέχεις σε δουλειές από το πρωί, έχεις ακόμα στο πρόγραμμα τα ψώνια του supermarket. Δε θα ήταν ιδανικό να εκμεταλλευτείς την ώρα της αναμονής για να κάνεις τα ψώνια σου και να τα προγραμματίσεις να φτάσουν στην πόρτα σου τη στιγμή που θα επιστρέψεις; Αυτήν ακριβώς τη σκέψη είχαν και τα supermarket Μασούτης, για αυτό και «εγκαινίασαν» την new generation των καταστημάτων τους με το e-shop masoutis.gr.

masoutis.gr

Επωφελήσου από τα προνόμια

Τώρα, στο masoutis.gr μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου από όπου κι αν βρίσκεσαι και να την παραλάβεις ακόμη και αυθημερόν. Τα «νέα καταστήματα» Μασούτης βρίσκονται όπου βρίσκεσαι κι εσύ. Είσαι στην παραλία και απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου; Κάνε ταυτόχρονα τις αγορές από το αγαπημένο σου online supermarket και προγραμμάτισε ώστε τα ψώνια σου να φτάσουν στην πόρτα σου την ώρα που θα επιστρέψεις κι εσύ, χωρίς να χάσεις χρόνο από ότι σε ευχαριστεί.

Με το masoutis.gr οι εκπτώσεις της mascard δεν πάνε χαμένες, όπως φυσικά και οι εκπτώσεις των φυσικών καταστημάτων Μασούτης. Επιπλέον, η συλλογή και η εξαργύρωση πόντων ισχύει και στους δύο τρόπους αγορών, στα καταστήματα ή online. Τα προνόμια είναι τα ίδια και η ευκολία μεγαλύτερη.   

Άτοκες δόσεις; Και αυτό το στο παρέχουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα του masoutis.gr. Κάνε τα ψώνια που θες και πλήρωσε από 3 μέχρι 6 δόσεις, άτοκα, έτσι όπως ξέρουν να κάνουν τα καταστήματα Μασούτης για να ικανοποιούν το κοινό που τα στηρίζει.

Ό, τι κι αν είναι αυτό που ψάχνεις, θα το βρεις στο masoutis.gr σε μια μεγάλη ποικιλία μεταξύ χιλιάδων προϊόντων σε χαμηλές τιμές αλλά κι εξαιρετική ποιότητα με την εγγύηση των καταστημάτων Μασούτης.

masoutis.gr

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Επισκέψου το masoutis.gr και ανακάλυψε αποκλειστικές προσφορές στα αγαπημένα σου προϊόντα καθώς και δωρεάν ηλεκτρονικά κουπόνια για να εξαργυρώσεις.

Και για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και γρήγορες αγορές, το masoutis.gr σου προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη λίστα με τα αγαπημένα σου προϊόντα έτσι ώστε να διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η κάθε αγορά σου.

Με το masoutis.gr έχεις ένα ολόκληρο supermarket στο χέρι σου. Παράγγειλε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα όπου κι αν βρίσκεσαι και κέρδισε χρόνο, ενέργεια αλλά και προνόμια που σου προσφέρει το masoutis.gr. Εξάλλου, είναι γνωστό, κάθε μέρα Μασούτης, κάθε μέρα καλύτερη εξυπηρέτηση για όλους!

Μπες τώρα στο masoutis.gr και επωφελήσου από τα προνόμια που σου προσφέρει.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ