Smart Life

Απολαμβάνοντας την ιστορική συναυλία των Judas Priest από ψηλά

Μια καθηλωτική μουσική εμπειρία στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η θρυλική συναυλία του heavy metal συγκροτήματος Judas Priest στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Πώς μπορεί μια βραδιά να αποτυπώσει την ουσία του heavy metal; Χθες βράδυ στο Release Athens 2024 και παρακολουθησαμε μια ιστορική συναυλία για τη χώρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας. Οι Judas Priest, οι οποίοι δικαίως αποκαλούνται "Metal Gods", έδωσαν ένα ανεπανάληπτο show, με τον Rob Halford να καθηλώνει το κοινό με τη φωνή και την ενέργειά του.

Λίγο πιο πριν, ο θρυλικός Bruce Dickinson των Iron Maiden είχε εντυπωσιάσει επίσης με το «Alexander the Great» μάλιστα να ακούγεται για πρώτη φορά live. Το line up συμπλήρωσαν ιδανικά οι εξίσου απολαυστικοί Accept, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους με τον μοναδικό τους ήχο, καθώς και οι Saturday Night Satan που από την αρχή ξεσήκωσαν το κοινό με τη φρέσκια παρουσία τους. Παρακολούθησαμε όλη αυτή την εκπληκτική εμπειρία από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, που προσέφερε την ιδανική θέα στη σκηνή και το πλήθος και μας εξασφάλισε μια άνετη και πολυτελή εμπειρία. 

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Τι σχέση έχει το opaponline.gr με τη συναυλία;  Η πλατφόρμα, όπου μπορεί να βρει κανείς όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ online, είναι κι εφέτος, για δεύτερη χρονιά, χορηγός του Release Athens Festival. Μάλιστα, στο opaponline.gr, εδώ και λίγο καιρό, μπορεί κανείς να βρει και δωρεάν παιχνίδια, να μαζέψει πόντους και να κερδίσει τα πιο συναρπαστικά δώρα. Αν η δική μας VIP εμπειρία σας έκανε να ζηλέψετε λίγο, μπορείτε κι εσείς να διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις επόμενες μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού, μέσω του opaponline.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αδρεναλίνη που έδειξε γιατί το Release Athens είναι ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ της χώρας αλλά και γιατί κάποιες εμπειρίες όταν τις ζεις στο μάξιμουμ αξίζουν λίγο παραπάνω.