Smart Life

E-fooders και ποδοσφαιριστές στο πλευρό των «ασταμάτητων» αθλητικών ακαδημιών

Στηρίζοντας τους μικρούς αθλητές που στοχεύουν στην κορυφή

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
E-fooders και ποδοσφαιριστές στο πλευρό των «ασταμάτητων» αθλητικών ακαδημιών

E-food: Βοηθώντας έμπρακτα τις αθλητικές ακαδημίες μέσω της δράσης LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition

Η μυρωδιά του φρέσκου γρασιδιού, τα γέλια με τους φίλους, τα γκολ που πανηγυρίσατε όλοι μαζί ουρλιάζοντας, οι ήττες που δεν ξεχάσατε ποτέ και μια μπάλα που σας κράτησε παρέα χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το άθλημα με το πάθος και τις αμέτρητες στιγμές στα γήπεδα. Το άθλημα που όλοι υπήρξαμε παίκτης του -έστω και μια φορά- όταν ήμασταν παιδιά, ακόμα και αν δεν ξέραμε πώς να κλοτσήσουμε αυτή την στρογγυλή μπάλα. Το άθλημα το οποίο αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα η ομάδα της E-food, μέσω του LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition, δίνοντας μια καλή «πάσα» στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. 

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν η E-food αποφάσισε να στηρίξει την πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ Champions for Life, παίρνοντας τον ρόλο του κύριου χορηγού, μέσω δύο διαφορετικών και κυρίως διασκεδαστικών εκδηλώσεων, των “LEGENDS 2004 YOUTHCUP Attica Edition”.  Κοινός παρονομαστής: η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Πίσω στις 20 Απριλίου και στις 18 Μαΐου, παιδιά κάτω των 11 ετών -από διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες- έζησαν μία ολόκληρη μέρα με τους  κορυφαίους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, έγιναν μια παρέα και συμμετείχαν μαζί τους σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες γνώρισαν  από κοντά τους Legends του 2004 και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εμείς οι «μεγάλοι» ζηλέψαμε. 

Όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει, αν δεν υπήρχε το πρόγραμμα στήριξης αθλητών, The Unstoppables, χάρη στο οποίο το Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Κυριάκης» και το Πρώτο Δημοτικό Γήπεδο Γλυφάδας, υποδέχθηκαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, εγκαινιάζοντας ένα project που αγκαλιάστηκε θερμά από τα παιδιά, καθώς συμμετείχαν πάνω από 400 αγόρια και κορίτσια. Δύο μοναδικές ημέρες,  με αδρεναλίνη, γέλια και νέες παρέες, έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν για την ιστορία της μεγαλύτερης στιγμής του ελληνικού ποδοσφαίρου!

LEGENDS 2004 YOUTHCUP Attica Edition powered by efood

Φανταστείτε να είστε σε ένα γήπεδο και να παίζετε μαζί ή και αντίπαλοι, με αθλητές όπως ο Κώστας Κατσουράνης, να γνωρίζετε άτομα με το ίδιο πάθος για μπάλα από άλλες ακαδημίες και να μαθαίνετε από τους καλύτερους, από αυτούς που βλέπατε στην τηλεόραση και τώρα μοιράζονται τα ποδοσφαιρικά μυστικά τους. Ο αθλητισμός έχει στόχο να μας ενώσει, όχι να μας χωρίσει, όπως άλλωστε και η E-food. Και επειδή όταν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι θα πει χιούμορ, όλα είναι πιο εύκολα και fun, την παρέα συμπλήρωσε ο κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Ράπτης, ως ο πιο κουλ σχολιαστής αγώνα που θα μπορούσατε να έχετε δει.

Η #1 υπηρεσία delivery ξέρεις πώς νασυνεισφέρει έμπρακτα, συνδυάζοντας αρμονικά την ανάπτυξη με την υπευθυνότητα, είτε πρόκειται για τους εργαζόμενούς είτε για το κοινωνικό σύνολο, το οποίο αντιλαμβάνεται ως βασικό μέρος της λειτουργίας του. Αυτές είναι οι εταιρίες που έχουμε σήμερα πραγματικά ανάγκη, εκείνες που περνάνε από τα λόγια στην πράξη. E-food και έφυγες!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ